Programa Consolida’t 2020


Termini

Oberta pre-inscripció

Qui es pot adherir al programa?

  • Persones treballadores autònomes pròpiament dites o econòmicament dependents (TRADE)
  • Persones treballadores autònomes societàries integrades en règim societari sota la fórmula jurídica de societat civil pricada, comunitat de béns o societat limitada, sempre que no tinguin més de 4 persones contractades i/o acreditin una facturació inferior a 500.000 euros
  • Persones treballadores autònomes que han cessat en la seva activitat i volen dur a terme un nou projecte de treball autònom

Quina és la finalitat del programa?

Es tracta d’un programa impulset per setè any consecutiu pel Col·legi d’Economistes de Catalunya amb el suport de la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de donar suport a la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treball autònom. Es tracta d’un programa gratuït, d’una durada de 12 mesos i que té per objectiu l’assessorament personalitzat i la formació per a la millora de la gestió empresarial. El programa està adreçat principalment a persones autònomes de les quatre demarcacions territorials de Catalunya, que seran assessorades per 4 persones expertes.

La participació en el PROGRAMA permet que les persones autònomes millorin la seva capacitat i professionalització en la gestió estratègica de la seva iniciativa empresarial, la qual cosa ajudarà a consolidar-la, enfortir-la, reorientar-la i, sobretot, impulsar-la competitivament des de tots els punts de vista (gestió, comercialització, innovació, comunicació, …).

Com puc formar part del programa?

Si ets autònom/a i estas interessat/da en el programa pots fer la pre-inscripció en el següen enllaç 

Per a més informació us podeu dirigir al correu electrònic programaautonoms@coleconomistes.cat, a les seus del Col·legi d’Economistes de Catalunya, o bé trucar al telèfon 93 416 16 04 (Aula d’Economia i Empresa).

Resum detalls

Programa Consolida’t 2020

Dates
Del 30/06/2020 al 31/12/2020

Categories

Organisme gestor Col·legi d'Economistes de Catalunya