Programa Pyme Digital 2024


Termini

El termini estarà obert des del 6 de maig al 30 de juliol del 2024

Qui ho pot sol·licitar?

Subvenció adreçada a PIMES i autònoms de la demarcació territorial de la Cambra de Comerç de Tortosa, en el cas de la Ribera s’inclou els municipis de Rasquera i Ginestar, que es troben donades d’alta al cens del IAE.

Què subvenciona?

L’objectiu de la convocatòria és la concessió de subvencions a empreses  per a la implantació de solucions innovadores en el marc del Programa Pyme Innova

  • Fase I.  Diagnòstic Assistit en TIC que permetrà a la Pime  l’ elaboració d’ un Diagnòstic Assistit, on es realitzarà una anàlisi exhaustiva del nivell de digitalització de l’ empresa i de les seves possibilitats de millora mitjançant l’ estudi de la seva cadena de valor, que permet conèixer la situació del nivell de competitivitat de l’ empresa destinatària en la seva l’ entorn econòmic i de mercat.
  • Fase II. Ajudes per al pla personalitzat i implantació (PPI) en aquesta fase proveïdors externs a les Cambres, realitzen la implantació de les solucions establertes en el Diagnòstic.
    en el Diagnòstic.

Quina quantitat em poden donar?

El servei de diagnòstic assistit és gratuït per a l’empresa.

 

Els ajuts econòmics per a la implantació del pla personalitzat i implantació (PPI) l’import màxim  finançable és de 7.000 €.  Aquest import serà prefinançat al 100% per l’ empresa, el qual rebrà posteriorment un ajut, del 40% de cofinançament de FEDER definit en la convocatòria d’ ajuts.

Com el puc demanar?

Accedeix al tràmit en el següent enllaç

Normativa

Extracte de la convocatòria d’ajut al BOPT

Text de la convocatòria íntegre 

 

Resum detalls

Programa Pyme Digital 2024

Dates
Del 06/05/2024 al 30/07/2024

Categories

Organisme gestor Cambra de Comerç de Tortosa