Convocatòria extraordinària TIC Camaras 2021 Addicional – Cambra de Reus


Termini

Del 29 de juny al 15 de juliol de 2021

Qui ho pot sol·licitar?

Aquesta convocatòria va dirigida a autònoms o microempreses, petites o mitjanes de qualsevol secció del IAE que estiguin ubicades en territori de la Cambra de Comerç de Reus (a Ribera d’Ebre tots els municipis excepte Ginestar i Rasquera)

Què subvenciona?

El programa TICCámaras ofereix assessorament i suport econòmic per a les pimes i autònoms perquè aprofitin les oportunitats que els ofereix la digitalització per reactivar-se, millorant la seva productivitat i competitivitat, com per exemple:

  • Eines de productivitat al núvol: ERP, CRM, TVP, Big Data …
  • Comerç electrònic
  • Màrqueting digital: Posicionament web (SEO i SEM), email Marketing, analítica web, social media, reputació online, aplicacions mòbils …

El programa s’estructura en dues parts:

  • Fase I: Diagnòstic assistit de les TIC. Anàlisis de les necessitats i del nivell d’utilització de les TIC en el seu negoci per part dels tècnics especialitzats de la Cambra on es recomanaran diferents opcions de millora.
  • Fase II: Pla d’implantació de solucions tecnològiques. Subvenció d’una part del cost de la posada en marxa dels projectes d’Innovació identificats en la diagnosi de la fase anterior en la qual tu esculls el proveïdor i la Cambra tramitarà l’ajuda.

Quina quantitat em poden donar?

La fase I de diagnòstic és gratuïta per a PIMES i autònoms.

Per la implementació del Pla es subvenciona fins al 40% per inversions d’un màxim de 7.000 euros en el desenvolupament tecnològic, és a dir, l’ajuda per la PIME serà d’un màxim de 2.800 €.

Com el puc demanar?

Tota la informació la pots trobar en el següent enllaç

Resum detalls

Convocatòria extraordinària TIC Camaras 2021 Addicional – Cambra de Reus

Dates
Del 29/06/2021 al 15/07/2021

Categories

Organisme gestor Cambra de Comerç de Reus