ARACOOP 2017, ACOMPANYAMENT I SUPORT A LA VIABILITAT DE L’ECONOMIA SOCIAL
Mora d'Ebre, 16 de gener de 2016

Ets una persona emprenedora i tens una idea de negoci o una cooperativa, societat laboral…. ja constituïda que estigui en els seus dos primers anys d’activitat?

Apunta’t a l’Aracoop abans del 10 de febrer i, podràs treballar intensament i tirar endavant el teu projecte en el marc de l’economia social.

Aracoop és un programa impulsat per la Generalitat de Catalunya que té per objectiu crear i consolidar noves empreses de l’economia social al territori. Al 2017, està previst que es puguin acollir 75 nous projectes.

Què t’ofereix?

Sessions de treball col·lectives (5 hores/sessió). Cadascuna de les 75 iniciatives seleccionades participaran en 4 sessions de formació:

2 formacions (es realitzaran 3 edicions en diferents territoris a concretar en funció de l’origen de les iniciatives seleccionades) realitzades mitjançant dinàmiques participatives en context real que pretenen aportar eines per al disseny i desenvolupament dels projectes treballant i compartint els àmbits claus del model de negoci

2 formacions participatives (amb les 75 iniciatives) per afavorir l’intercanvi de coneixements i experiències entre els projectes participants.

Acompanyament individualitzat (entorn a 27 hores/projecte) per part d’una persona experta per a recolzar l’equip emprenedor en les seves primeres passes i en el llançament d’empreses d’economia social i cooperativa sostenibles

Descarrega’t el fulletó!

Sessions informatives:

17 de gener de 2017 13 hores , Consell Comarcal del Montsià, Amposta

1 de febrer de 2017 12 hores , Recinte Fabra i Coats, Barcelona