AUXILIAR D’AGRICULTURA ESPECIALITZAT EN PODA (145h)

Data previstes: novembre-desembre 2019

Lloc: Flix

Horari: de 9.00 a 14.00 hores, de dilluns a divendres

INSCRIPCIONS

Opció A. En línia complimentant el següent formulari. Una vegada enviada la sol.licitud, caldrà signar-la presentant-se personalment al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre a la Plaça Sant Roc, 2 de Móra d’Ebre.

Opció B. Presencialment de dimecres a divendres de 8.30 a 14.30h al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

Seran acceptats al curs els candidats que superin el procés de selecció que es realitzarà mínim 15 dies abans de la data d’inici. Moment en el qual les persones interessades hauran d’aportar fotocòpia del DNI i del DARDO.

cartell xxss

Curs adreçat a persones inscrites com a demandants d’ocupació de la Ribera d’Ebre, preferentment en risc d’exclusió social i participants en el Dispositiu d’Inserció Sociolaboral Ribera d’Ebre VIVA.

La durada del curs d’auxiliar d’agricultura especialitzat en poda serà d’un total de 145 hores amb la següent distribució:

145 hores d’aprenentatges teòrics:

  • 10 hores d’aprenentatge i competències transversals.
  • 10 hores d’aprenentatge de competències bàsiques.
  • 116 hores d’aprenentatges professional que inclouen: Tècnicques de poda principalment i d’empelt de fruiters, oliveres i vinya, utilització d’eines bàsiques mecàniques, apliciació de productes fitosanitaris.
  • 4 hores de visites a empreses: aproximació a l’entorn laboral.
  • 5 hores de sensibilització mediambiental i en igualtat d’oportunitats i prevenció de riscos laborals.

Número de places disponibles: 10

Curs 100% subvencionat.
Ajut al transport: s’ofereix la possibilitat de sol·licitar un ajut al transport per cobrir la despesa de desplaçament, quan es procedeixi d’un municipi diferent del lloc on s’imparteix l’acció formativa. Aquest ajut està subjecte a disponibilitat pressupostària.

Inscripcions a partir de setembre.

T’interessa?