IMPLEMENTACIÓ DE MILLORES DE QUALITAT A LES EMPRESES TURÍSTIQUES – SESSIÓ 3

Destinataris

El seminari està dirigit al teixit empresarial turístic de la Ribera d’Ebre. Està format per 3 sessions de 3 hores que es duran a terme durant el 2016.

Objectius

  • Millorar la capacitació dels gestors dels establiments turístics de la comarca, especialment en les marques de qualitat existents en altres països.
  • Millorar la capacitació dels gestors dels establiments de restauració de la comarca, incidint en la necessitat de enriquir la qualitat dels serveis, l’adaptació a les noves tipologies de visitants, la valorització del producte local i les noves formes de comunicació i promoció.

Sessió 3

Es realitzarà durant el 17 d’octubre de 2016, amb el següent contingut:

QUALITAT, PRODUCTE LOCAL I NOVES TENDÈNCIES EN LA GASTRONOMIA

L’estructura de la sessió serà la següent:

  • Josep Capellà de DCB Turisme, introducció i presentació de la temàtica
  • Ada Parellada, restauradora de referència, autora de diferents llibres i col.laboradora a diferents mitjans de comunicació

adaNascuda a Granollers, va aprendre l’ofici de la cuina de la mà dels seus pares i els seus avis, fondistes de tradició. Amb vint-i-cinc anys va obrir el restaurant Semproniana i, pocs anys més tard, el Pla dels Àngels iel Petra, tots tres a Barcelona. La seva passió i la gran curiositat per aquest ofici l’han portat a complementar la gestió dels restaurants amb col·laboracions en diversos mitjans de comunicació, la creació de tallers de cuina per a nens i la publicació de fins a 24 llibres de cuina.  Des de fa més de 10 anys desenvolupa també una gran activitat en l’àmbit de l’alimentació infantil, realitzant tallers, publicacions, conferencies, programes de televisió i un llarg etcètera d’activitats més. Entre les seves col·laboracions als mitjans de comunicació destaquen els articles setmanals al suplement Ara Criatures, les receptes al programa Benvinguts a l’hort o la seva secció a Caçadors de bolets, tots dos a TV3. Enguany ha estat guardonada amb la Creu de Sant Jordi que atorga el govern de la Generalitat de Catalunya.

Inscripcions obertes!

fulleto-seminari-turisme_3a-sessio