LA PRIMERA EXPERIÈNCIA DE TREBALL AMB SUPORT HA ESTAT UN WIN WIN
Mora d'Ebre/Flix, 8 d'octubre 2020

Trans Crispi SL, de Flix, ha estat la primera empresa a acollir-se al servei Treball amb Suport.  Es tracta d’un programa d’inserció laboral que  ha nascut per donar resposta a les persones que requereixen un suport més intens per accedir al mercat de treball. Les empreses que vulguin participar-hi  poden fer-ho contractant aquestes persones o bé acollint-les a través d’un conveni de pràctiques.  A més, l’equip tècnic facilitarà a l’empresa participant suport en el procés de selecció i contractació, acompanyament en el procés d’integració a l’empresa i assessorament  en  subvencions a la contractació en el cas que sigui possible.

Trans Crispi SL ja ha passat per l’experiència perquè, segons explica la gerent, Pilar Ortega, l’empresa començava un nou projecte i necessitava incorporar gent. Com que ja coneixien Ribera d’Ebre VIVA per projectes com el “Mètode Grönholm a la Ribera d’Ebre”, van contactar amb el servei i els van proposar fer ús d’aquest programa. Des de l’empresa s’hi van acabar engrescant gràcies al seguiment personalitzat que inclou el programa i que dóna tranquil·litat i seguretat tant a les persones usuàries com a les empreses.

Una vegada engegada l’experiència la valoració per part de l’empresa és més que positiva. Segons Ortega “l’experiència ha estat molt positiva, el Raül ens ha demostrat ganes i aptituds per treballar i ha fet equip, s’ha integrat molt de pressa”.  Per tant, “crec que repetiria l’experiència perquè Transcp hi ha sortit guanyant i el candidat també, és un win win”. Està clar doncs, que des de Trans Crispi SL aconsella aquest programa a altres empreses perquè, enter altres coses “hem après moltes coses com a equip d’una persona com el Raül”.

No us perdeu aquest breu vídeo on Pilar Ortega dona les claus per les quals cal apuntar-se al programa.

*El projecte Ribera d’Ebre VIVA està impulsat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.