VISITEM MIRAVET I BENISSANET AMB ELS COMERCIANTS DE LA RIBERA D’EBRE
Mora d'Ebre, 14 de juny de 2016

Aquest dijous dia 16 tindrà lloc la segona sortida amb els comerciants de la Ribera d’Ebre per conèixer el territori i el seu potencial turístic. Aquestes sortides s’emmarquen dins una sèrie d’actuacions previstes en el Pla de dinamització comercial de la comarca, i busquen crear una xarxa que uneixi el sector comercial i turístic per tal de donar a conèixer la comarca de manera conjunta, promocionant l’oferta d’oci i producte com a elements vertebradors.

En aquesta segona sortida, els comerciants es desplaçaran fins a Miravet i Benissanet. A Miravet podran visitar el Cap de la Vila, el nucli històric del poble on es troba l’Església Vella, un temple renaixentista, convertit en monument cultural. A continuació visitaran el Castell, fortalesa templera del S. XII, construïda sobre un turó des d’on es pot controlar tot el territori així com el riu Ebre. L’última parada a Miravet serà al Palau de Miravet, Centre d’Art Joaquim Mir.

A Benissanet la visita se centrarà a conèixer el refugi antiaeri de la Font Gran, construït entre els mesos d’agost i octubre de 1938 arran dels bombardejos de l’aviació enemiga després de la Batalla de l’Ebre.

Aquestes sortides suposen una bona manera de conèixer el territori i els seus recursos turístics. De fet, els comerciants que van participar en la primera de les sortides, van coincidir en destacar que les sortides suposen una bona manera de millorar la competitivitat dels seus negocis, ja que tots tenen clar que el seu futur passa per la professionalització del sector i per treballar de manera conjunta amb el sector turístic.

Les sortides estan impulsades des del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre mitjançant el projecte Ribera d’Ebre VIVA, subvencionant pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local. Les properes tindran lloc als mesos d’octubre i desembre amb l’objectiu de visitar altres indrets turístics de la Ribera d’Ebre.