AUXILIAR D’AGRICULTURA ESPECIALITZAT/DA EN PODA (150h)

Data prevista inici: octubre 2022

Lloc: Ribera d’Ebre

Horari: matins de dilluns a divendres

INSCRIPCIONS: 

Opció A. En línia complimentant el següent formulari.

Opció B. Telefònicament al telèfon 977 401 851  de dilluns a divendres de 8 h a 15 h

Seran acceptades al curs les persones que superin el procés de selecció que es realitzarà mínim 15 dies abans de la data d’inici. Moment en el qual et contactarem per donar-te cita prèvia.

Curs per a persones que estan inscrites com a demandants d’ocupació de la Ribera d’Ebre, preferentment aquelles que estan en risc d’exclusió social i que participen en el Dispositiu d’Inserció Sociolaboral Ribera d’Ebre VIVA.

El curs d’auxiliar d’agricultura amb especialització  en poda consta d’un total de 150 hores distribuïdes de la següent manera:

  • 22 hores sobre competències transversals:  tècniques per la recerca de feina i desenvolupament de les competències transversals (què són i com m’ajudaran a trobar feina? com puc saber quines són les meves competències? com les incloc en el meu currículum?)
  • 124 hores d’aprenentatges professionals, que inclouen:
    • 93h Tècniques de poda i d’empelt de fruiters, oliveres i vinya.
    • 31h Utilització d’eines bàsiques mecàniques, aplicació de productes fitosanitaris.
  • 4 hores de visites a empreses: aproximació a l’entorn laboral.

Nombre de places disponibles: 10

Curs 100% subvencionat.

Inclou: formació en fitosanitari nivell bàsic.

Ajut al transport: s’ofereix la possibilitat de sol·licitar un ajut al transport per cobrir la despesa de desplaçament, sempre que es procedeixi d’un municipi diferent del lloc on s’imparteix l’acció formativa. Aquest ajut està subjecte a disponibilitat pressupostària.