Carregant Esdeveniments

« Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Esmorzar de finançament: El pacte de socis per emprendre sense conflictes

21 de març, 2019~10:00 - 11:30

L’objectiu del pacte de socis és evitar conflictes i anticipar possibles problemes que puguin sorgir entre els socis o amb tercers. És per això que resulta imprescindible incloure-hi clàusules que regulin el govern de la societat, els drets d’adquisició o les opcions de sortida, entre d’altres.

Durant el proper esmorzar de finançament, Sílvia Martínez Losas, sòcia fundadora de LEXCREA, despatx d’advocats enfocat en l’assessorament a emprenedors i inversors, business angels i entitats de capital risc, ens parlarà de la importància del pacte de socis i les clàusules essencials que ha de contenir.

La Silvía Martínez és llicenciada en Dret per la Universitat de Navarra, llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Abat Oliba-CEU i membre de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) i del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

No t’ho perdis!

Finançament
Tots els sectors

Els esmorzars de finançament són trobades mensuals amb experts de l’ecosistema financer i els mercats de capital, tant a escala nacional com internacional. En aquestes sessions podràs conèixer nous instruments financers (capital risc, crowdfunding, business angels,…) i aprendre dels casos d’èxit més recents d’inversors i emprenedors. Tot això amb un networking previ on tindràs la possibilitat de conèixer gent interessada en el món de l’empresa, l’emprenedoria i les finances.

Un emprenedor, assessor, consultor o inversor que vol conèixer més sobre els aspectes legals que envolten les startups.

10.00 h
Benvinguda
10.05 h
El pacte de socis per emprendre sense conflictes
Sílvia Martínez, sòcia fundadora de LEXCREA

10.40 h
Torn obert de paraules
11.00 h
Cafè networking
11.30 h
Fi de la sessió

Recinte

Aules de formació de la Diputació de Tarragona
Carles Riba, 6
Tarragona, tarra Espanya
+ Mapa de Google

Recinte

Aules de formació de la Diputació de Tarragona
Carles Riba, 6
Tarragona, tarra Espanya
+ Mapa de Google