Carregant Esdeveniments

« Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Esmorzar Finançament: Emprenedors com Son Goku, Scoby Doo i Homer Simpson, i els seus 6 errors més habituals

26 de setembre, 2019~10:00 - 11:30

- Gratuït

Amb quines característiques d’en Son Goku t’identifiques? I d’en Fred Picapedra, MacGyver, l’Scooby Doo, o Homer Simpson? Aquests personatges i les seves habilitats representen alguns tipus d’emprenedors amb els seus punts forts, punts febles i errors típics. Al proper Esmorzar de Finançament del dia 26 de setembre a Girona, descobriràs alguns d’aquests perfils i els seus errors més habituals, i aquesta identificació et permetrà evitar-los i aconseguir emprendre amb èxit.
Albert Torruella, és un dels autors, junt amb Ferran Peiró i Guillem Perdrix, del llibre “Escola d’Emprenedors, descobreix el potencial emprenedor que portes dins!” publicat per Libros de Cabecera. Des de la seva experiència en creació d’empreses, ens explicarà alguns exemples d’entrebancs i bones pràctiques útils pels emprenedors.
Conèixer nous instruments financers (Capital risc, Crowdfunding, Business Angels,…), així com els casos d’èxit més recents d’inversors i emprenedors. A més, durant el networking previ tindràs la possibilitat de conèixer gent interessada en el món de l’empresa, l’emprenedoria i les finances.

Un empresari o emprenedor, un assessor, un consultor o un inversor.

Recinte

Edifici Redessa
Camí de Valls, 81-87
Reus, Tarragona 43204
+ Mapa de Google

Recinte

Edifici Redessa
Camí de Valls, 81-87
Reus, Tarragona 43204
+ Mapa de Google