Carregant Esdeveniments

« Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Startups Connection: Innovació disruptiva a les corporacions

18 de juliol, 2019~9:30 - 13:00

En un entorn canviant on el cicle de vida dels productes és cada vegada més curt, la transformació del mercat és més ràpida i la velocitat dels canvis tecnològics és cada vegada més accelerada, les empreses es veuen obligades a incorporar enfocaments diferents dels tradicionals que els permetin introduir la innovació més disruptiva en les seves organitzacions.

Tots els sectors han experimentat una gran transformació durant els darrers anys i les empreses tradicionals han trobat en les startups una solució prometedora que els permet accedir a aquestes oportunitats a gran velocitat i així evolucionar.

En aquesta sessió es presentaran estratègies per connectar amb startups i incorporar la seva visió disruptiva, així com dos casos reals de col·laboració entre corporacions i startups. A través de dues empreses familiars, locals, amb una llarga trajectòria en els seus respectius sectors, podrem veure com aquest enfocament no només està a l’abast de les grans corporacions multinacionals.

Gomà-Camps ens permetrà descobrir com diversificar i ser disruptiu en un negoci de més de 260 anys d’història. El grup Familiar Gomà-Camps ha trobat en el programa de col·laboració amb startups una font d’incorporació de la innovació més disruptiva en el seu core business, així com una possible via de diversificació de negoci, assegurant el seu creixement i aportant el màxim valor al seu entorn social i mediambiental.

Família Torres ens explicarà com ser disruptiu en un negoci tradicional. De la mà d’ACCIÓ, Torres va ser una empresa pionera en implantar un programa per col·laborar amb startups com una forma més d’incorporar fons d’innovació al seu negoci. Després d’un procés de reflexió interna, va optar per començar la cerca en l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat com una eina més per assolir els objectius estratègics de lluita contra el canvi climàtic. Actualment ha ampliat la cerca de startups a totes aquelles solucions tecnològiques o models de negoci que puguin disrompre el negoci tradicional.

Conèixer les diferents opcions de col·laboració amb startups com mecanisme per incorporar la innovació més disruptiva a la teva empresa.

T’interessa si ets…
Un responsable de les àrees de màrqueting, innovació, negoci, sistemes o tecnologia, entre d’altres.

Programa
09.30 h – Acreditacions

10.00 h – Benvinguda

10.15 h – Tendències i fórmules de col·laboració entre corporacions i startups

Marc Milian, HYPE Corporate Partners

11.00 h – Pausa cafè

11.15 h – Casos reals d’innovació corporativa a través de startups

GC PaperLab Startup Program by Gomà-Camps

– Mar Pàmies, responsable d’Administració General i Responsable de Corporate Venturing

– Anna Quintero CEO de la startup col·laboradora del programa

Programa de col·laboració amb startups de Família Torres

– Josep Batet, staff de Direcció General i responsable de Corporate Venturing

12.45 h – Taula rodona

13.00 h – Fi de la sessió

Recinte

Facultat d’Economia i Empresa de la URV
Avda. de la Universitat, 1
Reus,
+ Mapa de Google

Recinte

Facultat d’Economia i Empresa de la URV
Avda. de la Universitat, 1
Reus,
+ Mapa de Google