Programa Xpande digital 2022


Termini

Del 15 de març a les 9h. fins a l’1 de setembre a les 14h, de 2022.

Qui ho pot sol·licitar?

Subvenció adreçada a PIMES i autònoms de la demarcació territorial de la Cambra de Comerç de Reus, és a dir les  registrades a qualsevol dels municipis de la comarca, excepte  Rasquera i Ginestar.

Què subvenciona?

L’objectiu de la convocatòria és millorar els processos d’internacionalització de les Pimes i la seva capacitat d’operar en entorns digitals globals mitjançant la implementació de Plans d’Acció de Màrqueting Digital Internacional a través dels quals et facilitarem orientació estratègica en funció del mercat i del producte/servei que ofereixes aportant-te les eines necessàries per posicionar-te competitivament en el teu mercat objectiu.

Fase I: Anàlisis i assessorament per la millora del posicionament on-line de l’empresa amb l’objectiu de dur a terme un Pla d’Acció en Màrqueting Digital Internacional.

Fase II: Ajudes per a la posada en marxa del Pla d’Acció en Màrqueting Digital Internacional.

Quina quantitat em poden donar?

Diagnòstic: GRATUÏT per la Pime o l’autònom.

Implantació del pla: Subvencionem fins al 50% per unes inversions d’un màxim de 4.000 € en el desenvolupament del Pla de Màrqueting Digital, és a dir, l’ajuda per la PIME serà d’un màxim de 2.000€.

Com el puc demanar?

Accedeix al tràmit en el següent enllaç

Més informació a programes@cambrareus.org o trucant al 977 33 80 80

Resum detalls

Programa Xpande digital 2022

Dates
Del 15/03/2022 al 01/09/2022

Categories

Organisme gestor Cambra de Comerç de Reus