Carregant Esdeveniments

« Tots els esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

El paper de les empreses i el territori en l’impuls dels productes locals i la venda de proximitat

10 de juliol, 2019~9:30 - 13:00

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, dins del programa Ribera d’Ebre VIVA, organitza aquests pròxims mesos quatre sessions per potenciar el producte local, on es parlarà de màrqueting territorial, gastronomia, turisme i dinamització de la venda de proximitat. Aquestes quatre jornades, dirigides a empreses elaboradores, productors agroalimentaris, restauradors, comerciants, agents del sector turístic i tècnics comarcals, comptaran amb l’expertesa de professionals en aquests camps i han de servir per identificar els factors més importants per impulsar la comarca.

La iniciativa parteix del treball realitzat dins el Ribera d’Ebre VIVA l’any passat, quan es va realitzar una diagnosi presentada al novembre a la Jornada de Productes Locals i Venda de Proximitat. En aquesta radiografia del sector es van detectar una sèrie de mancances, a partir de les quals s’ha programat ara les quatre sessions participatives obertes a empreses i tècnics riberencs. D’aquí aquest any n’ha de sortir la redacció del Pla d’Acció que ha de rellançar el producte agroalimentari riberenc els pròxims anys.

Aquesta sessió “el paper de les empreses i el territori en l’impuls dels productes locals i la venda de proximitat” es portarà a terme per difondre estratègies creatives per a la dinamització local a través d’una empresa especialitzada en el disseny i desenvolupament de projectes de valorització de les produccions lcoals i el foment de la venda de proximitat.

ribera-d'ebre sesions_4

Recinte

Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre
Plaça Sant Roc 2
Móra d'Ebre, Tarragona 43740
+ Mapa de Google
Telèfon
977401851

Recinte

Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre
Plaça Sant Roc 2
Móra d'Ebre, Tarragona 43740
+ Mapa de Google
Telèfon
977401851