Programa Ciberseguridad 2022


Termini

El termini estarà obert del 21 de març a les 9h fins el 30 de juny de 2022 a les 14h

Qui ho pot sol·licitar?

Subvenció adreçada a PIMES i autònoms de la demarcació territorial de la Cambra de Comerç de Tortosa, en el cas de la Ribera inclou només els municipis de Rasquera i Ginestar, que es troben donades d’alta al cens del IAE.

Què subvenciona?

L’objectiu de la convocatòria és la concessió de subvencions a empreses per a posar en marxa plans de suport a la implementació de la ciberseguretat en el marc del programa “Ciberseguridad”

– FASE I: Diagnòstic Ciberseguretat . El consultors de la Cambra elaboren un diagnòstic amb l’objectiu d’avaluar la teva situació actual en matèria de ciberseguretat i et recomanem projectes a implantar.

– FASE II: Implantació de solucions. Tu tries quin proveïdor s’encarregarà de la implantació de les eines de ciberseguretat a implantar i la Cambra farà el seguiment de la seva execució.

Quina quantitat em poden donar?

– FASE I: Diagnòstic Ciberseguretat sense cost.

– FASE II: Implantació de solucions.  El finançament de l’import elegible d’aquesta fase serà aportat en un 50% per FEDER i un 50% per l’empresa beneficiària. L’ajuda màxima que es pot obtenir és de 2.000 €.

Com el puc demanar?

Accedeix al tràmit en el següent enllaç

Més informació accedeix al web de la Cambra de Tortosa

 

 

 

Resum detalls

Programa Ciberseguridad 2022

Dates
Del 21/03/2022 al 30/06/2022

Categories

Organisme gestor Cambra de Comerç de Tortosa