Programa Sostenibilitat 2022


Termini

El termini estarà obert del 21 de març a les 9h fins el 30 de juny de 2022 a les 14h

Qui ho pot sol·licitar?

Subvenció adreçada a PIMES i autònoms de la demarcació territorial de la Cambra de Comerç de Tortosa, en el cas de la Ribera s’inclou els municipis de Rasquera i Ginestar, que es troben donades d’alta al cens del IAE.

Què subvenciona?

L’objectiu de la convocatòria és la concessió de subvencions a empreses  que posin solucions per a la millora de la sostenibilitat mitjançant una metodologia que combina l’assessorament i ajuts directes a la innovació:

– FASE I: Un tutor designat per la Cambra realitza un assessorament individualitzat  per diagnosticar àrees prioritàries de millora i elaborar recomanacions de millores relacionades amb la sostenibilitat, en àmbits com la petjada de carboni, l’eficiència energètica, l’economia circular o la contribució als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

– FASE II: Implantació de solucions. Tu tries quin proveïdor s’encarregarà del Pla personalitzat d’implantació sorgit de l’Informe de Recomanacions, i la Cambra farà el seguiment de la seva execució.

Quina quantitat em poden donar?

FASE I : gratuïta

FASE II: El finançament de l’import elegible d’aquesta fase serà aportat en un 50% per FEDER i un 50% per l’empresa beneficiària, i l’ajuda màxima que es pot obtenir és de 3.500€.

Com el puc demanar?

Accedeix al tràmit en el següent enllaç

Més informació accedeix al web de la Cambra de Tortosa

 

Resum detalls

Programa Sostenibilitat 2022

Dates
Del 21/03/2022 al 30/06/2022

Categories

Organisme gestor Cambra de Comerç de Tortosa