Subvencions en el marc del programa Xpande digital 2020


Termini

El termini estarà obert des del 28 d’octubre al 3 de novembre de 2020

Qui ho pot sol·licitar?

Subvenció adreçada a PIMES i autònoms de la demarcació territorial de la Cambra de Comerç de Tortosa que es troben donades d’alta al cens del IAE. Pel que fa a la comarca de la Ribera d’Ebre només hi poden optar les PIMES i autònoms registrats als municipis de Rasquera i Ginestar.

Què subvenciona?

L’objectiu de la convocatòria és la concessió de subvencions a empreses per a posar en marxa plans de màrqueting digital internacional en el marc del programa Xpande Digital i amb l’objectiu de millorar els processos d’internacionalització de les PIMES i la seva capacitat per operar en entorns digitals globals.

Quina quantitat em poden donar?

El pressupost màxim d’execució del Programa en el marc d’aquesta convocatòria és de 33.152,00 € enmarcat en el FEDER 2014-2020.

En concret, les ajudes per la implementació de plans de màrqueting digital tenen un cost màxim elegible de 4.000,00 euros per empresa beneficiària i seran cofinançats fins al 100% pel FEDER, sent per tant la quantía màxima per empresa de 4.000,00 euros.

El servei de seguiment de la execució dels plans que realitzi la Cambra de Comerç serà gratuït per les empreses participants.

Com el puc demanar?

En el següent enllaç trobareu tota la informació detallada sobre com sol·licitar la subvenció:

http://www.cambratortosa.com/ca/ajuts-i-subvencions/ajuts/xpande-digital-2020

 

 

Resum detalls

Subvencions en el marc del programa Xpande digital 2020

Dates
Del 28/10/2020 al 03/11/2020

Categories

Organisme gestor Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya