Fomentem la xarxa entre persones professionals autònoms/es i empresàries a la comarca

Móra d’Ebre, 2 de novembre de  2023

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, en el marc del projece  Ribera d’Ebre VIVA i de les accions del suport a l’activitat econòmica de la comarca, posa en marxa una Xarxa de persones professionals que viuen i/o exerceixen des de la Ribera d’Ebre.

Es tracta de la creació del grup a Linkedin “Ribera d’Ebre Professionals”, una xarxa social orientada als professionals i els negocis; per tant és una  eina adreçada a persones que treballen per compte propi i/o que tenen una empresa, i que volen ampliar la seva relació amb altres professionals i incrementar la seva capacitat d’influència.

Si ets una d’aquestes persones, i vols conèixer possibles col·laboradors i/o partners, vols estar al dia dels ajuts pel teu negoci i tenir més visibilitat, vols estar més ben connectat/da o vols assabentar-te de les novetats empresarials a la comarca, uneix-te directament al grup de Linkedin Ribera d’Ebre Professionals.

A la Ribera estàs connectat!!

*El projecte Ribera d’Ebre VIVA està impulsat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.