Sessions de treball per millorar el relat empresarial i generar un relat comú com a territori agroalimentari

Dates:  24 d’abril, i 8 i 15 de maig de 2023

Horari previst:  17h a 20h

Lloc: a concretar, previsió a la seu d’empreses agroalimentàries de la Ribera d’Ebre participants

A qui va dirigit: 
Empreses agroalimentàries de la comarca

Objectiu:

Dotar d’eines a les empreses agroalimentàries, de la restauració i turístiques per diferenciar-se i posar en valor els seus productes i negocis a partir de les produccions agroalimentàries locals.

En primer lloc, millorar el relat individual de les empreses participants per dotar-les d’eines comunicatives i de màrqueting per millorar l’impacte comercial de les empreses agroalimentàries i de restauració de la comarca.

I, en segon lloc, generar un relat territorial vinculat al sector agroalimentari com a eina comunicativa a nivell territorial, institucional i empresarial per posicionar la comarca com a territori agroalimentari.

El relat és una eina comunicativa, de màrqueting i d’estratègia empresarial que serveix per explicar l’essència del què feu, els vostres valors i crear un vincle emocional i de confiança amb els clients, per tal de millorar l’impacte comercial.

Programa

Un itinerari formatiu, de 3 sessions de durada. El contingut de cada sessió és el següent:

  • Una primera sessió de treball amb l’especialista en comunicació estratègica Pau Canaleta* per definir els elements força del relat com a territori agroalimentari.
  • Una segona sessió de treball dinamitzada per les tècniques de l’empresa mOntanyanes, l’Eva Tarragona i l’Anna Palau, per construir el relat territorial a partir dels elements força identificats a la primera sessió de treball.
  • Una tercera i última sessió de treball on de la mà del Pau Canaleta es treballarà el relat de cada empresa.

És important assistir a les 3 sessions, ja que és un itinerari formatiu i  les sessions estan interrelacionades.

*En Pau Canaleta és un consultor en comunicació estratègica per a institucions, empreses i organitzacions. Actualment, coordinador del Màster de comunicació política i institucional de la Barcelona School of Management. Ha participat en projectes com la construcció del relat de la DO Empordà; el relat i la marca de DOP Oli de la DO Empordà o l’assessorament en l’estratègia comunicativa de l’Oli de Siurana, entre d’altres.

Places:

Les places són limitades d’acord amb l’ordre d’inscripció.

Si t’interessa o per més informació contacta’ns a

Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

Tel. 977 401 851  de dilluns a divendres de 8 h a 15 h