Ajuts al Pràcticum Odisseu 2024


Termini

Pedent de convocatòria.

Ampliat termini de presentació d’ofertes fins al 10 de març

Qui ho pot sol·licitar?

Empreses o entitats situades que tinguin el centre de treball en municipis d’aplicació de la metodologia Leader, determinats segons el Programa de desenvolupament rural de Catalunya (PDR) del període vigent, entre ells tots els municipis de la Ribera d’Ebre.

Què subvenciona?

Fins a dues ofertes de pràctiques qualificades d’estudiants universitaris/èries de Grau que hagin superat almenys el 50% dels crèdits i estudiants de Màster Oficial; de com a mínin 300 hores cadascuna.

Data recomanada d’inici de les pràctiques: juny 2024

És obligatori per llei que, malgrat siguin pràctiques universitàries, al ser remunerades s’hagi de donar d’alta de la Seguretat Social a l’estudiant.  En el cas que siguin pràctiques curriculars, el codi de cotització és el 9928 i el cost de la Seguretat Social es bonifica.

Quina quantitat em poden donar?

Pots rebre un ajut de fins a 1.260 € per 300 hores de pràctiques d’un/a estudiant universitari/ària.

La remuneració de les pràctiques es presenta amb un mínim 7€/h (bruts). D’aquests 7€, el 60% (4,2€/hora) serà subvencionat pel programa per a les primeres 300 hores.

Com ho puc demanar?

Un cop es publiqui la convocatòria caldrà presentar la sol.licitud d’ajut.

Prèviament a la sol.licitud d’ajut cal que presentis una oferta a través de la web d’Odisseu: https://www.odisseujove.cat/practicum-empresa/

Normativa:

Resolució de convocatòria d’ajut, pendent

Bases Reguladores

Resum detalls

Ajuts al Pràcticum Odisseu 2024

Dates
Del 12/02/2024 al 10/03/2024

Categories

Organisme gestor Departament de Recerca i Universitats