PROGRAMA CONSOLIDA’T 2018, ASSESSORAMENT I FORMACIÓ PER A LA MILLORA DE LA GESTIÓ EMPRESARIAL
Programa Consolida't
Mora d'Ebre, 24 de gener de 2018

Si ets autònom i vols assessorament perquè tens dubtes en àmbits de gestió o si creus que has de millorar la teva planificació empresarial; apunta’t al Programa Consolida’t! El Programa no té cap cost pels participants.

El Programa Consolida’t és un programa impulsat per la Generalitat de Catalunya, amb col.laboració de diferents entitats, que ofereix als treballadors autònoms un itinerari personalitzat que inclou :

  1. Servei d’assessorament d’un economista expert en temes empresarials al llarg de 12 mesos.
  2.  Formació especialitzada en aspectes clau de la gestió empresarial per afavorir la consolidació de les seves activitats.

Poden ser participants del Programa:

  • Persones treballadores autònomes pròpiament dites o econòmicament dependents (TRADE)
  • Persones treballadores autònomes societàries integrades en règim societari sota la fórmula jurídica de societat civil privada, comunitat de béns o societat limitada, sempre que no tinguin més de 4 persones contractades i/o acreditin una facturació inferior a 500.000 euros.
  • Persones treballadores autònomes que han cessat en la seva activitat i volen dur a terme un nou projecte de treball autònom

A la demarcació de Tarragona l’entitat col.laboradora que gestiona aquest programa és el Col.legi d’Economistes de Catalunya amb 4 anys d’experiència en la realització d’aquest programa a la nostra demarcació.

Si estàs interessat en el Programa pots fer la pre-inscripció en el següent enllaç, per més informació envia un correu electrònic a programaautonoms@coleconomistes.cat, o bé  truca al Col•legi d’Economistes de Catalunya Tel. 93 416 16 04, o a la seva seu a Tarragona Rambla Nova, 58-60, 5è A (de dilluns a dijous de 10 a 14 i de 16 a 19 hores o divendres de 8 a 15 hores).