RIBERA D‘EBRE VIVA ORGANITZA UN CURS MOLT PRÀCTIC DE PEÓ D’AGRICULTURA ESPECIALITZAT EN PODA
Ribera d'Ebre, 27 de setembre de 2019

El Dispositiu Ribera d’Ebre VIVA ha posat en marxa un curs d’especialització en poda pensat per a totes aquelles persones que hores d’ara es trobin en situació d’atur i que tinguin ganes de treballar en el sector agrícola. Es tracta d’un curs molt pràctic, en el que gran part de les hores es realitzaran sobre el terreny -en camps agrícoles amb fruiters, oliveres i vinya- i que comptarà a més amb un ensenyament molt personalitzat, ja que es disposarà d’un professor cada 5 alumnes. A més, els i les participants del curs també tindran l’oportunitat d’obtenir el carnet de manipulació de productes fitosanitaris bàsic.

El curs, que durarà un total de 145 hores, es realitzarà als matins de dilluns a divendres des del 4 de novembre fins al 13 de desembre. Les classes tindran lloc a Flix.

Les inscripcions per a realitzar-lo ja estan en marxa des d’aquest mes de setembre i continuaran obertes fins 17 d’octubre.

Es tracta d’un nou curs que impulsa Ribera d’Ebre VIVA i s’afegeix al curs d’ajudant de cuina i rebosteria que s’ha realitzat aquest estiu del 2019 amb un gran èxit per l’alumnat. Aquestes formacions estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local. Els cursos es decideixen a partir de les necessitats i demandes de l’empresariat de la comarca, ja que l’objectiu és donar resposta al mercat laboral de la Ribera d’Ebre.