Especial Ribera d’Ebre a la revista del mes de maig de València Fruits
Móra d'Ebre, 12 de juny de 2019

El sector de la fruita dolça de pinyol és un dels sectors estratègics per a la diversificació econòmica de la Ribera d’Ebre impulsats des del projecte Ribera d’Ebre VIVA.

Donada la importància d’aquest sector a la Ribera d’Ebre i també a nivell nacional, Valencia Fruits, revista nacional especialitzada en el sector de la fruita i les hortalisses, ha realitzat una entrevista en la darrera edició de la revista, a la Presidenta del Consell Comarcal de la Ribera de l’Ebre, Gemma Carim, que destaca el pes específic del sector agroalimentari a la comarca i el treball que es porta a terme des del Consell Comarcal per impulsar i dinamitzar el sector colze a colze amb els productors a través de la col·laboració conjunta del sector públic i el privat.

Segons la presidenta: “els productes de la Ribera es distribueixen per tota Europa i altres part del món, permetent-nos arribar a grans distribuïdors i, paral·lelament coneixent i obrint-se a nous mercats”.

A més d’aquesta entrevista, en la mateixa edició es pot trobar altres entrevistes a personalitats i productors de la comarca que ens permeten fer un radiografia del moment i de la situació del mercat de la fruita dolça. Així el reportatge especial ens permet fer-nos una visió global sobre les darreres campanyes i les venideres.

Tanmateix, també es poden trobar dues notícies al voltant de l’aposta del Consell Comarcal per la floració com actiu turístic i pel Pla d’Acció per potenciar el producte local a través de quatre sessions participatives amb l’empresariat del territori.

Descarrega’t aquesta publicació i coneix el sector de la fruita dolça de la comarca: la situació actual, els projectes, o l’opinió d’aquells que treballen en el dia a dia en aquest sector.