VISITEM TIVISSA I EL JACIMENT IBÈRIC DEL CASTELLET DE BANYOLES AMB ELS COMERCIANTS DE LA RIBERA D’EBRE
Móra d'Ebre, 21 de novembre de 2017

Ahir   dimarts,  va tenir lloc la  darrera de les sortides del 2017 amb els comerciants de la Ribera d’Ebre per conèixer el territori i el seu potencial turístic. Aquestes sortides s’emmarquen dins una sèrie d’actuacions previstes en el Pla de dinamització comercial de la Ribera d’Ebre 2017 amb l’objectiu de promoure el coneixement del territori per part dels comerciants. Aquestes sortides busquen crear llaços de col•laboració entre el sector comercial i turístic de la comarca, per tal de promocionar una oferta conjunta d’oci i producte de la Ribera d’Ebre.

2017-11-21-PHOTO-00000003En aquesta ocasió, els comerciants han visitat Tivissa. A Tivissa els comerciants han pogut visitar el jaciment ibèric del Castellet de Banyoles, fent una visita guiada al mateix. Aquest jaciment és un dels assentaments més importants de Catalunya, situat en una plataforma triangular sobre el riu, en el què s’hi han trobat elements de gran singularitat i que el fan un jaciment únic.
Desprès, ja al municipi de Tivissa, han pogut visitar les instal•lacions del càmping – alberg Tivissa i la seu del Consorci de la Serra de Llaberia, coneixent la oferta de camins i activitats de muntanya que ofereix l’espai natural, juntament amb l’espai natural de les muntanyes de Tivissa-Vandellós.

IMG_2055
Finalment, s’han desplaçat fins al nucli antic de Tivissa, realitzant una visita guiada al mateix, i coneixent així alguns dels racons amb més encant del municipi.

Aquestes sortides que suposen una bona manera de conèixer el territori i els seus recursos turístics per part del sector comercial, estan impulsades des del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre mitjançant el projecte Ribera d’Ebre VIVA, subvencionant pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.