2021 – TURISME
Assistència tècnica per a la consolidació dels productes turístics de la Ribera d’Ebre

Paral·lelament a la implementació de l’estratègia de desenvolupament per a la comercialització i promoció de  l’oferta de senderisme i cicloturisme a la comarca en la qual encara es treballa, aquest 2021 destinarem els esforços a aconseguir que la Ribera d’Ebre sigui reconeguda com a destinació turística singular.  Un objectiu al qual es vol arribar a partir de la consolidació de productes turístics, elaborats a través de la cooperació entre els agents turístics de la comarca.

El que volem és:

  • Millorar la competitivitat de la indústria turística i agroalimentària
  • Diversificar l’activitat econòmica
  • Incrementar les oportunitats a l’abast de les empreses i de la població activa
  • Aprofitar les sinergies que genera el treball en xarxa intern i extern.

Les raons per les quals hem de fer això són:

  • La necessitat d’actualitzar l’oferta de productes turístics de la Ribera d’Ebre, per a la comercialització i promoció dels productes turístics de la Ribera d’Ebre a les diferents plataformes.
  • La necessitat d’incorporar nous productes turístics que s’hagin pogut crear els darrers anys i donar suport a les empreses perquè en creïn de nous.
  • Disposar d’un dossier, amb adaptació per a formats digitals, per a la correcta presentació dels productes turístics de la comarca en les diferents plataformes de propostes de descoberta (eines pròpies del Consell Comarcal, Agència Catalana de Turisme, Patronat de Turisme de la Diputació, operadors, agències, etc.).
  • Incorporar al nou dossier els productes turístics creats en el marc d’altres projectes territorials complementaris.

Sessions participatives amb el teixit empresarial de la comarca

Dins de les accions de definició d’un producte turístic identitari de la comarca, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre organitza dues sessions de treball grupal dirigides als agents turístics de la Ribera d’Ebre amb l’objectiu de fomentar la participació i la implicació del sector turístic per treballar de forma coordinada la consolidació de productes turístics al territori.

Les dues sessions seran virtuals d’una durada màxima de dues hores amb la següent programació:

Des del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre s’anima a les empreses del sector turístic de la Ribera d’Ebre a participar de les dues sessions per aconseguir millorar la competitivitat de la comarca com a destinació turística i consolidar-la com a tal.