PROGRAMA CONSOLIDA’T 2021, ASSESSORAMENT I FORMACIÓ PER A LA MILLORA DE LA GESTIÓ EMPRESARIAL
Programa Consolida't
Mora d'Ebre, 12 de març de 2021

Ja s’ha obert la preinscripció per participar en el Programa Consolida’t 2021, destinat a les persones autònomes. Es tracta d’un servei d’assessorament i formació, totalment gratuït.

Si ets autònom o autònoma i vols assessorament perquè tens dubtes en àmbits de gestió, o si creus que has de millorar la teva planificació empresarial; apunta’t ara a l’edició 2021 d’aquest programa impulsat per la Generalitat de Catalunya, amb col·laboració de diferents entitats. Aquest servei ofereix a les persones autònomes un itinerari personalitzat,  que inclou:

  1. Reunions individuals obligatòries (online/presencial): de 5 a 13 hores d’assessorament personalitzat segons les necessitats de les persones participants (anàlisi del negoci o projecte, pla d’acció i seguiment).
  2. Píndoles formatives optatives (online): s’ofereixen un total de 20 píndoles formatives de curta durada (de 2 a 4 hores) que cobreixen tots els aspectes clau en la gestió empresarial (model de negoci, aspectes legals, gestió comercial, finances, habilitats personals, comunicació, etc.).

El programa s’allargarà fins al mes d’octubre de 2021.

Poden ser participants del Programa:

  • Persones treballadores autònomes pròpiament dites o econòmicament dependents (TRADE).
  • Persones treballadores autònomes societàries integrades en règim societari sota la fórmula jurídica de societat civil privada, comunitat de béns o societat limitada, sempre que no tinguin més de 4 persones contractades i/o acreditin una facturació inferior a 500.000 euros (microempreses).
  • Persones treballadores autònomes que han cessat en la seva activitat i volen dur a terme un nou projecte de treball autònom (exautònoms).
  • Els/les treballadors/es autònoms d’anteriors edicions del programa Consolida’t que continuïn en actiu i hagin vist afectat el seu negoci com a conseqüència de la COVID-19.
  • A més, i d’acord amb les previsions del Decret llei 16/2020, de 5 de maig, es considera adient incloure dins del col·lectiu de persones destinatàries de l’ajut els familiars col·laboradors de les persones treballadores autònomes.

A la demarcació de Tarragona l’entitat col·laboradora que gestiona aquest programa és el Col·legi d’Economistes de Catalunya amb 7  anys d’experiència en la realització d’aquest programa a la nostra demarcació.

Si tens interès en el Programa, pots fer la preinscripció en el aquest enllaç, per més informació envia un correu electrònic a programaautonoms@coleconomistes.cat, o bé  truca al Col·legi d’Economistes de Catalunya Tel. 93 416 16 04 (Aula d’Economia i Empresa).