ADA PARELLADA A LA DARRERA SESSIÓ DEL SEMINARI DE TURISME DE RIBERA D’EBRE VIVA

El proper dilluns 17 d’octubre tindrà lloc al la darrera sessió del seminari de suport al sector turístic impulsat des del Consell Comarcal de Ribera d’Ebre mitjançant el projecte Ribera d’Ebre VIVA, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local, i que té com a objectiu principal orientar als empresaris del sector turístic a augmentar la seva competitivitat implementant millores de qualitat en els seus serveis.

En la darrea sessió d’aquest seminari  és el torn del sector de la restauració i dels productors agroalimentaris locals del territori. Com adequar-se a les noves tendències del mercat? Qualitat, producte local i noves tendències en gastronomia de la mà de Josep Capellà, de DCB Turisme, que serà l’encarregat de fer la introducció i cloenda del seminari, i Ada Parellada, restauradora de referència i autora d’un bon grapat de llibres.

adaL’Ada va començar de ben jove: amb 25 anys va obrir el seu primer restaurant, Semproniana, al que van seguir poc després Pla dels Àngels i Petra, tots tres a Barcelona. La seva passió per l’ofici l’ha portat a explorar altres camps. Així, és autora de més de 20 llibres de cuina, i ha col·laborat amb diferents mitjans de comunicació, com ara a TV3, amb una secció al programa Caçadors de bolets i les seves receptes a Benvinguts a l’hort. A més publica un article setmanal al suplement Ara Criatures, i és que l’alimentació infantil és un altre dels àmbits on destaca la seva figura, amb la realització de tallers de cuina per a nens, on es bolca per tal de difondre entre els més petits la importància d’una bona alimentació. En reconeixement al seu compromís i la seva dedicació, enguany ha estat guardonada amb la Creu de Sant Jordi que atorga el govern de la Generalitat de Catalunya.