Ajuts Accedemos 2024: per la contractació de persones a l’atur


Termini

Fins 30 de juny de 2024 o fins exhauriment del pressupost.

Qui ho pot sol·licitar?

Poden ser beneficiàries les següents:

Petites empreses, autònoms i entitats socials amb fins a 6 empleats per a afavorir la generació de nous llocs de treball.

Què subvenciona?

Impulsa l’accés al món laboral de les persones desocupades amb especial atenció a aquelles que més dificultats troben per a accedir a un lloc de treball i als menors de 30 anys.

La seva durada s’estén fins als 9 mesos, podent contractar sense límit d’edat (sempre a majors de 18 anys), a persones que porten, almenys, un mes en situació legal de desocupació (dies consecutius previs a la data de contractació) i sempre que es formalitzi un contracte a jornada completa o a mitja, quedant exclosa la modalitat d’autoocupació.

Quina quantitat em poden donar?

Es concedirà una ajuda per valor de fins a 2.790€ en total (distribuïts en mensualitatsde fins a 310€) per a aquells contractes a mitja jornada igual o superior a 20 hores setmanals i una ajuda per valor de fins a 4.635€ en total (distribuïts en mensualitats de fins a 515€) per a aquells contractes de jornada completa.

Com el puc demanar?

Passos previs:

  1. Crea el teu usuari per a accedir a la nostra aplicació de Premis, Beques i Ajudes.
  2. Revisa el teu correu electrònic i confirma la creació del teu usuari.
  3. Accedeix a l’aplicació de Premis i Ajudes de Fundació MAPFRE.
  4. Introdueix el teu usuari i contrasenya i, prem sobre l’opció “ALTA DE SOL·LICITUD” del menú de l’esquerra.
  5. Selecciona la convocatòria de Accedemos que et correspongui depenent de si sol·licites una ajuda per a un contracte a jornada completa o a mitja jornada.
  6. Veu emplenant les dades que et demanem i adjunta els arxius en format pdf. Quan acabis, només hauràs de prem sobre “FINALITZAR” i estar pendent del teu correu electrònic, perquè t’anirem avisant a cada pas del procés de tot el que tingui a veure amb la teva sol·licitud i la gestió del seguiment de la teva ajuda.

Accedeix a la web Fundación Mapfre: https://www.fundacionmapfre.org/premios-ayudas/convocatorias/contratacion/ayudas-empleo/

Normativa:

Bases Reguladores

Resum detalls

Ajuts Accedemos 2024: per la contractació de persones a l’atur

Dates
Del 31/01/2024 al 30/06/2024

Categories

Organisme gestor Fundación Mapfre