EL CONSELL COMARCAL IMPULSA UNA CAMPANYA PER PROMOURE ELS PRODUCTES AGROALIMENTARIS LOCALS
Mora d'Ebre, 29 de desembre 2020

A la Ribera d’Ebre es produeix i s’elabora un gran ventall d’aliments de qualitat, des de la fruita de pinyol, al vi o l’oli, passant per la fruita seca, la mel, el formatge, les coques o l’embotit. A la vegada, la comarca disposa de comerços i restaurants que ofereixen i promouen aquests productes locals. Per això, el Consell Comarcal ha posat en marxa una campanya als mitjans de comunicació per promoure el consum de productes agroalimentaris de la comarca. “Creiem que consumir productes locals és fer salut i, al mateix temps, és contribuir a l’economia del territori i a mantenir el paisatge que ens envolta i ens caracteritza”, explica Gemma Carim, presidenta del Consell Comarcal.

S’ha produït un vídeo promocional i falques de ràdio per donar a conèixer l’àmplia diversitat de productes locals i incentivar la seva compra. Aquestes accions de comunicació tenen per objectiu posicionar la Ribera d’Ebre com una comarca agroalimentària de qualitat i, formen de la campanya Aixequem la Ribera d’Ebre impulsada pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre amb el suport de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre. En tot això, es vol reivindicar els productes de casa nostra, donar a conèixer l’àmplia diversitat de produccions de la comarca i promoure el seu consum per contribuir a l’economia del territori, a la preservació del paisatge i de la tradició agrícola de la nostra comarca.

SORTEIG DE LOTS AMB PRODUCTES DE ‘DEGUSTA LA RIBERA D’EBRE’

Aquesta setmana s’han sortejat quatre lots amb productes de quinze empreses productores i elaboradores de la comarca. El sorteig sorgeix dins el marc del Degusta Ribera d’Ebre, amb el suport del projecte Ribera d’Ebre VIVA, impulsat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), en el marc dels Programes de Suport al Desenvolupament Local.

Notícia elaborada pel Departament de Premsa i comunicació del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

*El projecte Ribera d’Ebre VIVA està impulsat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.