BUSQUEM COMERÇOS QUE APOSTIN PEL PRODUCTE LOCAL I VULGUIN SER PUNTS DE VENDA DELS LOTS DE NADAL DEL DEGUSTA RIBERA D’EBRE
Mora d'Ebre, 5 d'octubre de 2021

Per segon any consecutiu es realitzaran els lots de Nadal del Degusta Ribera d’Ebre. Es tracta d’una iniciativa de les empreses agroalimentàries de la comarca per reivindicar els productes locals i promoure que durant aquestes festes nadalenques es consumeixin productes de la Ribera d’Ebre.

Després de l’èxit de la passada campanya de Nadal (en la que es van vendre uns 200 lots), es volen ampliar els punts de venda i distribució. La intenció és captar aquells comerços que apostin pel producte local de la Ribera d’Ebre i per tant es demana per participar de la campanya que com a mínim disposin de cinc productes agroalimentaris de cinc empreses diferents de la comarca.

Com ho puc fer si vull que el meu comerç sigui un punt de venda dels lots de Nadal Degusta Ribera d’Ebre?

Els comerços adherits a la campanya han d’adquirir el compromís de muntar els lots de Nadal amb els diferents productes amb la caixa i imatge del Degusta i encarregar-se de la logística dels lots de Nadal, és a dir, posar-se en contacte amb les empreses agroalimentàries que tenen el producte, el muntatge dels lots i tot el que es desprengui de la seva venda. Des de Degusta Ribera d’Ebre es dona suport a l’organització i dinamització dels diferents lots de nadal, també a nivell de comunicació. A partir de l’oferta de les empreses agroalimentàries es creen diferents lots amb diferents productes locals, cadascun d’ells amb un nom que identifica la Ribera d’Ebre. També es realitzarà una trobada amb tots els punts de venda per acordar aspectes de comercialització que puguin quedar pendents.

Per apuntar-se com a punt de venda dels lots de Nadal és necessari apuntar-se abans del dimarts 12 d’octubre a través del següent formulari 

*El projecte Ribera d’Ebre VIVA està impulsat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.