FINALITZA EL CURS D’AUXILIAR DE GRAN SUPERFÍCIE/REPOSADOR AMB VALORACIONS MOLT POSITIVES DELS PARTICIPANTS
Móra d'Ebre, 29 d'abril de 2016

Avui ha finalitzat el curs d’Auxiliar de gran superfície/reposador que, al llarg de 3 setmanes, ha servit als participants per afrontar nous reptes professionals amb una posició més segura i ferma. L’encarregat de fer la cloenda del curs ha estat Josep Mª Buixeda, vicepresident i conseller de l’àrea de promoció econòmica del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

La valoració dels assistents al curs, un total de 10 persones, ha estat molt positiva, i així li han fet saber als formadors: “He guanyat confiança i seguretat a l’hora de trobar feina. Ara sé que puc fer altres feines que potser no m’hagués plantejat mai”, comenta un dels assistents. Totes les persones que han participat del curs són usuàries del Dispositiu d’Inserció Sociolaboral Ribera d’Ebre VIVA, i es troben seguint un pla d’inserció individualitzat que inclou la possibilitat de seguir un pla formatiu que els hi permeti millorar la seva ocupabilitat.

El curs d’Auxiliar de gran superfície/reposador ha constat d’un total de 60 hores, 25 dedicades a coneixements tècnics, 15 a competències bàsiques i 20 hores dedicades a competències transversals, un factor imprescindible per afavorir el procés d’inserció al mercat laboral, especialment d’aquelles persones en situacions d’atur de llarga durada.

Aquest curs forma part dels 6 cursos de formació que es realitzaran durant aquest 2016 des del projecte Ribera d’Ebre VIVA, subvencionat per Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local. Els cursos estan dirigits a persones en recerca activa de feina en l’àmbit del comerç, la restauració i altres serveis, sectors que ocupen a la Ribera d’Ebre el 67% de la població activa, amb un augment del 14,5% durant el darrer any.