JORDI BACARIA: LA MENTALITAT PROACTIVA I OPTIMISTA INFLUEIX POSITIVAMENT EN ELS PROCESSOS DE CANVI A LES EMPRESES
La presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre dóna la benvinguda als comerciants
Mora d'Ebre, 13 de maig de 2016

Jordi Bacaria, director de J3B3 Economics S.L, ha estat l’encarregat de conduir el seminari  ‘Com dinamitzar el punt de venda’, que ha tingut lloc aquesta setmana a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. La presidenta del Consell, Gemma Carim, va ser l’encarregada de donar la benvinguda als comerciants, encoratjant-los a seguir endavant amb les millores professionals dels seus negocis.

La valoració de la sessió per part de Jordi Bacaria ha estat molt positiva: “Queda palès que el comerç de la Ribera d’Ebre té ganes de donar un pas endavant i adequar-se a les necessitats dels consumidors actuals”. També els assistents al seminari van sortir satisfets amb aquesta primera sessió teòrica, que es completarà amb una altra sessió opcional, personalitzada i individual que permetrà als comerciants rebre una visita “in situ” al seu comerç per part de Bacaria per tractar aspectes específics del seu negoci i poder posar en pràctica els continguts teòrics. Una gran part dels assistents s’ha interessat per aquesta aportació complementària que ofereix el seminari.

Aquest tipus d’assessorament acostumen a tenir molt bona acollida, alhora que són pràctics i útils per als empresaris. “De les 28 empreses que van participar en el seminari el 2015, 20 van poder rebre també l’assessorament individualitzat. Al cap d’uns mesos es va realitzar una segona visita al seu negoci per tal de conèixer si havien pogut implementar alguna de les accions de millora proposades, i la major part d’ells ho havia fet”, explica la Mònica Sabaté, agent d’ocupació i desenvolupament local de turisme del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

Donar eines a les empreses de la comarca per millorar la seva competitivitat i augmentar la seva rendibilitat empresarial és l’objectiu fonamental d’aquests seminaris,  que estan impulsats des del Consell Comarcal de Ribera d’Ebre, mitjançant el projecte Ribera d’Ebre VIVA, i subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local, i que suposen una bona embranzida pel motor econòmic de la Ribera d’Ebre, ajudant a generar ocupació al territori.