TRET DE SORTIDA AL CICLE DE SEMINARIS I ASSESSORAMENTS A EMPRESES SOBRE TRANSFORMACIÓ DIGITAL
Mora d'Ebre, 29 de juny de 2021

Aquest 29 de juny s’inicia el cicle de seminaris de transformació digital que té com a principal objectiu millorar la competitivitat i la gestió de les empreses de la comarca.

La Covid-19 ha suposat un repte enorme pel teixit empresarial del país. Adaptar els processos de treball ha passat de ser una oportunitat de creixement a una necessitat ineludible per a qualsevol empresa o activitat.

La transformació digital suposa integrar les noves tecnologies a tots els processos d’una empresa per a canviar la seva forma de funcionar amb l’objectiu d’optimitzar processos, millorar-ne la seva competitivitat i facilitar-ne les relació amb els clients. Per tant, aquesta nova manera de treballar implica un canvi de mentalitat de les persones que formen part de les organitzacions, orientant els mètodes i mitjans de treball aprofitant el gran potencial de la digitalització. 

Per a impulsar el teixit empresarial de la comarca des de Ribera d’Ebre VIVA s’ha decidit iniciar un cicle de seminaris orientat a facilitar a les empreses de la comarca les eines necessàries per a implementar noves estratègies de venda i comunicació aprofitant les noves tecnologies. Cal tenir en compte que una de les conclusions que s’extreuen de la Covid-19 és que la transformació digital és indispensable no només per a incrementar les oportunitats de negoci sinó també per sobreviure en contextos totalment adversos. 

Amb l’objectiu doncs de facilitar aquesta digitalització de les empreses de la comarca s’ha programat una extensa oferta de seminaris independents, conduïts per professionals de l’àmbit de la digitalització com Marta Albet, Carlos Pérez, Magda Farré , Joan Casanovas i Tomás Mata. A més de la formació, les empreses que participin dels seminaris podran optar a un assessorament personalitzat de suport per la implementació d’estratègies de transformació digital. 

El primer dels seminaris ha començat el 29 de juny i es dedica a l’estudi, coneixement i aplicació del màrqueting online i les xarxes socials a l’àmbit del treball. La bona rebuda d’aquest primer seminari ha provocat que Instagram ja no estigui disponible i que per a Facebook, Twitter i Whatsapp Business quedin poques places.

Les dates de la resta de seminaris ja estan confirmades i la inscripció ja està oberta:

Tota la informació sobre els seminaris que s’organitzen des del projecte Ribera d’Ebre VIVA es pot consultar a l’espai seminaris per a empreses de la nostra web. Les places disponibles són limitades.

*El projecte Ribera d’Ebre VIVA està impulsat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.