Jornada sobre les tendències del sector agroalimentari

Data: previsió octubre 2023

Lloc: a determinar

Vols conèixer les darreres tendències en agroalimentària? Saps com ha canviat el teu consumidor potencial? Vols arribar a un mercat més ampli? Si el teu sector és l’agroalimentari, aquesta jornada et resultarà imprescindible. Vine i coneix què està passant al sector, de la mà de persones expertes. I també de casos d’èxit, que han sabut transformar un producte agrícola en un actiu de valor.

Durant la jornada, voldrem també sentir la teva veu, que ens expliquis què podem fer des de les administracions per impulsar el sector agroalimentari, i com des la comarca, podem potenciar l’activitat econòmica al territori.

I serà una bona ocasió per conèixer altres empreses i/o persones professionals que treballen al sector, i buscar possibles sinèrgies. I també per conèixer potencials proveïdors de serveis o productes que t’ajudin en el teu negoci.

Inscriu-te aquí

Objectius

  • Que els assistents coneguin les principals tendències del sector agroalimentari, els vectors de creixement i les novetats més destacades en producte i servei.
  • Que es debati, tan des de l’àmbit públic com privat, sobre els mecanismes de suport més adequats per impulsar el sector i quins ressorts ha d’activitat el sector públic per convertir la comarca en un pool d’activitat agroalimentària.
  • Que els principals actors empresarials de les activitats primàries de la cadena de valor de l’agroalimentària, i de les activitats de suport, s’identifiquin i estableixin contactes.
  • Que els assistents tinguin l’oportunitat de conèixer possibles clients i/o proveïdors de proximitat.

Contingut

El contingut s’estructura en dues parts: En la primera es durà a terme una taula rodona amb ponències sobre les principals tendències que estan marcant actualment el sector agroalimentari. Hi participaran experts del sector i casos d’èxit de la indústria agroalimentària. També s’inclourà la participació d’una administració que ha impulsat una estratègia d’èxit per al foment d’aquest sector en un determinat territori. Es vol que d’aquest debat previ se n’obtinguin propostes concretes.

En la segona part es vol dur a terme un marketplace entre empreses del sector agroalimentari i empreses que puguin prestar serveis al sector. Es farà una presentació inicial grupal de les empreses de serveis i a continuació es farà una dinàmica d’entrevistes individuals entre oferta i demanda.

Escaleta: Per definir. Possibles ponents: Sergi Manaut, Olicatessen, Fageda, Reolivar, MasFuster