MAPES OCUPACIONALS

Cerques personal i no trobes candidatures que encaixin amb el què necessites? Tens molta rotació de personal i et trobes que molt sovint has de substituir a la persona? La teva empresa ha de cobrir una vacant? Necessites ajuda per trobar la persona idònia? Vols anticipar-te i saber com fer una selecció de personal en el futur?

A Ribera d’Ebre VIVA et podem ajudar! 

Tenim a la teva disposició una eina anomenada Mapa Ocupacional, basada en detectar tot allò que és necessari que una persona tingui per realitzar les tasques a la teva empresa, posant èmfasi en les habilitats de la persona. També inclou pautes de preguntes a fer en una entrevista i trobar així, el/la candidat/a idoni. Descobreix com és un Mapa Ocupacional.

Disposem de més de 50 Mapes Ocupacionals dels diferents perfils professionals més demandats per l’empresariat de la comarca.

recursos gran-1

EL MÈTODE GRÖNHOLM A LA RIBERA D’EBRE, selecció de personal per competències

A Ribera d’Ebre VIVA sabem que escollir la persona més adequada per a cada lloc de treball de la teva empresa no és una feina fàcil i, sovint, no es té en compte que les persones candidates, a més de saber fer unes tasques concretes, han de tenir determinades habilitats.

Però com es sap si les persones tenen aquestes aptituds que tu necesites? Doncs veient-les treballar.

Aquesta és l’essència del Mètode Grönholm a la Ribera d’Ebre, un programa innovador i totalment pràctic, inspirat en l’obra de teatre “El Mètode Grönholm” de Jordi Galceran Ferrer, que aquest any serà la 4a edició.

El programa és obert a empreses de la comarca que tinguin interès a aprendre o millorar la selecció de personal per competències i es divideix en dues fases:

REALITZACIÓ DEL TEU MAPA OCUPACIONAL

En la primera,  farem dues sessions d’aproximadament una hora a cada empresa participant per ajudar-les a definir els requisits del lloc de treball que a l’empresa l’interessi analitzar, posant èmfasi en les habilitats de la persona. En la segona sessió, l’empresa rep el Mapa Ocupacional on es recullen les competències, habilitats i coneixements que es requereixen per aquell lloc de treball. El mapa, a més, inclou propostes de preguntes a fer en un procés de selecció per tal d’identificar aquests requisits. Aquesta fase es farà entre els mesos d’abril i juny.

SESSIÓ PRÀCTICA AMB SIMULACIÓ D’UN DIA DE FEINA

La segona fase es portarà  a terme previsiblament al juliol a la seu del Consell Comarcal i consisteix en una sessió grupal de tres hores aproximadament amb totes les empreses que s’hi ha apuntat i persones que formen part del nostre Servei d’Orientació Laboral que han volgut participar i que els serveix d’aprenentatge. En aquesta sessió es mostra d’una manera pràctica com utilitzar el Mapa Ocupacional. A través de dinàmiques simulades, similars a les de l’obra de teatre, es mostra com avaluar les habilitats de les 5 persones mitjançant l’observació del seu comportament a l’hora de resoldre les diferents situacions plantejades.

Descarrega’t el fulletó clicant aquí.

INSCRIPCIONS OBERTES FINS AL 31 DE MARÇ

Places limitades.

Per participar-hi o demanar més informació només cal que et posis en contacte amb nosaltres al telèfon 977 401 851 de dilluns a divendres de 8h a 15h  i preguntis per Montserrat Ramon. També pots omplir el  següent formulari:


INSCRIPCIÓ - EL MÈTODE GRÖNHOLM A LA RIBERA D’EBRE

3 + 5 = ?