El Consell Comarcal de la Ribera ofereix nous cursos de formació per afavorir la inserció laboral

En el marc del programa Ribera d’Ebre VIVA, el Consell Comarcal ha obert la preinscripció per als cursos per a persones que es troben a l’atur i estan buscant feina. Així, de moment, s’han programat aquests tres cursos:

  • Construcció: reparació i rehabilitació d’habitatges (abril) – Inclou 20 hores de prevenció de riscos laborals a la construcció.
  • Operari/ària de celler i molí (maig) – Inclou carnet de carretoner.
  • Operari/ària agrícola, especialització en poda (octubre) – Inclou Carnet bàsic d’aplicació de productes fitosanitaris.

Els cursos de formació teòrica i pràctica estan 100% subvencionats i contemplen la possibilitat de sol·licitar un ajut pels desplaçaments. Es desenvoluparan en cellers, molins i en espais cedits pels Ajuntaments de la comarca per tal de poder rehabilitar i arranjar instal·lacions públiques. Aquestes formacions estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i es planifiquen a partir de les necessitats i demandes expressades per l’empresariat de la comarca, ja que l’objectiu és donar resposta a les necessitats del mercat laboral de la Ribera d’Ebre. Les preinscripcions es poden gestionar des del formulari penjat a la secció de cursos de la nostra web o trucant al telèfon 977401851 (de 8 h a 15 h).

Noticia redactada per l’àrea de premsa del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre