PROGRAMA CONSOLIDA’T 2022, ASSESSORAMENT I FORMACIÓ PER A LA MILLORA DE LA GESTIÓ EMPRESARIAL
Mora d'Ebre, 1 de març de 2022

Ja s’ha obert la preinscripció per participar en el Programa Consolida’t 2022, un servei d’assessorament i formació, totalment gratuït.

Ets autònom/a i vols reinventar-te o potenciar la teva activitat professional? Apunta’t ara a l’edició 2022 d’aquest programa impulsat per la Generalitat de Catalunya, amb col·laboració de diferents entitats. Aquest servei ofereix un itinerari personalitzat,  que inclou:

  • SESSIÓ INICIAL COL·LECTIVA OBLIGATÒRIA (online/presencial): 2 hores per donar a conèixer els processos i funcionament del programa.
  • REUNIONS INDIVIDUALS OBLIGATÒRIES (online/presencial): 13 hores d’assessorament personalitzat segons les necessitats de cada persona autònoma (anàlisi del negoci o projecte, pla d’acció i seguiment).
  • ACCIONS FORMATIVES OBLIGATÒRIES (online/presencial): 2 sessions de 4 hores cadascuna sobre el compte de resultats i la seva anàlisi, i sobre tresoreria i planificació.
  • ACCIONS FORMATIVES NO OBLIGATÒRIES (online/presencial): 9 píndoles formatives per millorar les competències professionals en la gestió del negoci dels participants del programa

El programa s’allargarà fins al mes de setembre de 2022.

Poden ser participants del Programa:

  • Persones treballadores autònomes pròpiament dites o econòmicament dependents (TRADE).
  • Persones treballadores autònomes societàries integrades en règim societari sota la fórmula jurídica de societat civil privada, comunitat de béns o societat limitada, sempre que no tinguin més de 4 persones contractades i/o acreditin una facturació inferior a 500.000 euros en el darrer exercici econòmic (microempreses).
  • Persones treballadores autònomes que han cessat en la seva activitat i volen dur a terme un nou projecte de treball autònom (exautònoms).

A la demarcació de Tarragona l’entitat col·laboradora que gestiona aquest programa és el Col·legi d’Economistes de Catalunya amb 8 anys d’experiència en la realització d’aquest programa a la nostra demarcació.

Si tens interès en el Programa, pots fer la preinscripció en el aquest enllaç, per més informació envia un correu electrònic a programaautonoms@coleconomistes.cat, o bé  truca al Col·legi d’Economistes de Catalunya Tel. 93 416 16 04 (Aula d’Economia i Empresa).