AJUTS A LA CONTRACTACIÓ DE JOVES, UNA OPORTUNITAT PER RETENIR EL TALENT A LA RIBERA
Mora d'Ebre, 10 de gener de 2022

Necessites cobrir una vacant? Estàs pensant amb un perfil jove? Que a més estigui qualificat? Si la persona candidata té entre 16 i 29 anys i està a l’atur, beneficia’t d’una subvenció!

Amb l’objectiu de fomentar la contractació de joves en situació d’atur per a empreses i cooperatives de treball associat, el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC)a través dels fons europeus REACT-EU ha obert dues convocatòries d’ajuts a la contractació de persones menors de 30 anys, amb una dotació total de 125 milions d’euros, dels quals la meitat es destinaran a contractes en pràctiques i la resta per a finançar contractes temporals i indefinits.

Les persones que podran beneficiar-se d’aquests contractes subvencionats seran majors de 16 anys i menors de 30 i hauran d’estar inscrites al SOC com a Demandants d’Ocupació No Ocupades (DONO). En el cas de contractes en pràctiques, caldrà també acreditar la possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior,  títols oficialment reconeguts com a equivalents o  un certificat de professionalitat, que estigui relacionat amb les tasques a desenvolupar.

Les empreses i cooperatives de treball associat hauran de subscriure contractes amb una durada mínima de 12 mesos a jornada completa i tindran un límit de 5 contractes per empresa o del 50% de la plantilla.

La quantia del mòdul econòmic mensual és de 1.473,71 euros. En conseqüència, la subvenció de les contractacions previstes és de 17.684,52 euros per a un contracte de 12 mesos.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 30 d’abril a les 15h  i els contractes subvencionables s’hauran d’haver subscrit des d’un mes abans de la convocatòria dels ajuts i fins finals de març de 2022.

Pots consultar tota la informació a Contractació Joves i a Contractació en pràctiques.

Per qualsevol dubte i orientació en el procés de selecció de la persona, accés a persones que compleixin amb els requisits o orientació en el procés de contractació, podeu posar-vos en contacte amb el Servei d’Intermediació laboral Ribera d’Ebre VIVA*  trucant al tel. 977401851 o al correu electrònic prospeccio@riberaebre.org.

*El projecte Ribera d’Ebre VIVA està impulsat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.