OBERTA LA INSCRIPCIÓ A DOS NOUS SEMINARIS PER MILLORAR LA COMPETITIVITAT DEL SECTOR COMERCIAL DE LA RIBERA
Móra d'Ebre, 20 de juliol de 2018

L’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha obert la inscripció als dos seminaris dirigits a comerciants i emprenedors del sector comercial que se celebraran a la comarca després de l’estiu, i que se sumen a les dues formacions que ja s’han fet aquest any dins el projecte Ribera d’Ebre Viva per aquest mateix col·lectiu, una primera sobre aparadorisme al febrer i la segona, sobre gestió del punt de venda, al maig. Aquests seminaris tenen una durada de 1,5h i es fan en horari de migdia, fora de l’horari comercial, per facilitar que els comerciants puguin participar-hi.

Així, el dimecres 19 de setembre hi ha programat un seminari sobre recursos digitals per al comerç, perquè coneguin com treure rendiment d’aquestes eines a través d’un pla digital ràpid, senzill i efectiu, i puguin valorar si el negoci necessita o no una botiga a internet. En aquest curset se’ls ensenyarà a segmentar i a redactar missatges efectius, a partir de la lògica de les diferents xarxes socials, tot des d’una vessant molt pràctica.

Cartell Seminari de recursos digitals per al comerç.

Cartell Seminari de dinamització del negoci comercial.

Ja a l’octubre, el dijous 11, es farà el seminari de dinamització de negoci comercial, una sessió destinada a explicar estratègies senzilles i econòmiques per augmentar el poder seductor i les vendes d’un comerç de proximitat, a través de tècniques d’exposició lineals, mètodes de visual merchandising i tècniques com la de punts freds i càlids de la botiga. Tot plegat perquè els comerciants disposin d’eines que permetin una gestió professionalitzada del negoci, aprofundint en aspectes com la imatge i la proposta de valor per als temps actuals.

El seminari de setembre es farà a l’Ajuntament de Móra la Nova, i el següent al Centre d’Empreses de Flix. L’horari és de 15 a 16,30 hores, i aniran a càrrec de l’economista i expert en gestió, innovació i dinamització comercial Jordi Bacaria. A més, com en altres ocasions, els establiments participants podran optar a un assessorament personalitzat. Les places són limitades i les inscripcions es poden fer a través del web del Ribera d’Ebre Viva, en aquest enllaç.