REEMPRESA, UNA INICIATIVA QUE AFAVOREIX LA CONTINUÏTAT DE LES EMPRESES, TAMBÉ LES DE LA RIBERA D’EBRE
Mora d'Ebre, 1 d'agost  de 2018
Estàs pensant en muntar la teva pròpia empresa? T’has plantejant agafar una empresa en traspàs? Tens una empresa viable ets vols jubilar i no hi ha ningú que vulgui continuar amb el negoci?
El servei Reempresa us pot ajudar!

Reempresa és una iniciativa promoguda per la patronal Cecot i Autoocupació, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), que posa en contacte persones empresàries que volen vendre el seu negoci, anomenades cendents, amb persones emprenedores disposades a comprar-lo, anomenades reemprenedores.

Així doncs, Reempresa és un nou model d’emprenedoria i creixement empresarial que vol afavorir la continuïtat de l’empresa i segons el qual un nou emprenedor pren el testimoni en la gestió d’una companyia ja existent.

Des de la seva posada en marxa, Reempresa ha salvaguardat més de 1.700 empreses i 5.100 llocs de treball a tota Catalunya.

El serveis que s’ofereixen des de Reempresa es concreten en:

  • assessorament a cedentsemprenedors sobre les característiques dels processos de compravenda d’empreses i l’elaboració d’un pla de reempresa o de cessió.
  • guia informativa pels cedents, amb la metodologia per acompanyar-te en procés de venda del teu negoci
  • guia informativa pels reemprenedores,  amb una metodologia per acompanyar-te en el procés que et permeti trobar l’empresa ideal
  • i  tota la informació relacionada sobre el procés de transmissió recollida en un espai web: espai amb anuncis d’actuals cedents i reemprenadors, agenda d’activitats i formació, articles en els que els mateixos protagonistes et donen a conèixer la seva experiència …..

Espai web de Reempresa

Per altre banda, ara més a més, si has comprat una empresa del sector comerç, serveis o artesenia, o tens pensat fer-ho, pots aconseguir una subvenció del Consorci de comerç, artesania i moda de Catalunya  de fins a 5.000€ (Programa 4, àmbit 1 de la convocatòria). Tens de termini fins 31 de desembre o fins exhaurir pressupost.

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre forma part dels Punts d’atenció Reempresa des del 2015, si estàs interessat/da en saber més  sobre Reempresa o sobre la subvenció posa’t en contacte amb el servei d’emprenedoria del Consell Comarcal, trucant al tel. 977401851 o

envian’s un missatge: