ONZENA EDICIÓ DELS PREMIS EMPRÈN
Mora d'Ebre, 8 de juny de 2016

La Diputació de Tarragona presenta una nova edició dels Premis Emprèn, uns premis que contribueixen al reconeixement de les iniciatives emprenedores a les comarques tarragonines, donant visibilitat a l’esforç de les persones que tiren endavant el territori, generant ocupació i fent valer els potencials existents.

En aquesta onzena edició s’incorporen noves categories, situant en el centre del reconeixement la sostenibilitat, el turisme i la cultura, la salut i l’esport i l’atenció a les persones. D’aquesta manera, les categories d’enguany són: Premi Turisme, Cultura i Experiències, Premi Salut i Esport, Premi Tecnologia i Innovació, Premi Eficiència Energètica i Sostenibilitat i Premi Economia Social. Cadascuna de les categories està dotada amb 5.000€ de premi. A més, la Diputació de Tarragona lliurarà també dos reconeixements als millors projectes finalistes de cada una de les categories, que rebran 1.000€ cadascun.

El concurs està adreçat a totes aquelles persones emprenedores del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre que vulguin posar en marxa un projecte empresarial, sigui de manera individual o col·lectivament i sempre que siguin majors d’edat. El termini d’inscripció dels projectes -un per persona o equip- finalitzarà el 31 de juliol.