PROGRAMA CONSOLIDA’T 2020, ASSESSORAMENT I FORMACIÓ PER A LA MILLORA DE LA GESTIÓ EMPRESARIAL
Programa Consolida't
Mora d'Ebre, 15 de juliol 2020

Ja s’ha obert la preinscripció per participar en el Programa Consolida’t 2020, destinat a les persones autònomes. Es tracta d’un servei d’assessorament i formació, totalment gratuït, que aquest any el Govern potencia en el marc del Pla de xoc per fer front a la COVID-19.

Si ets autònom o autònoma i vols assessorament perquè tens dubtes en àmbits de gestió, o si creus que has de millorar la teva planificació empresarial; apunta’t ara a l’edició 2020 d’aquest programa impulsat per la Generalitat de Catalunya, amb col·laboració de diferents entitats. Aquest servei ofereix a les persones autònomes un itinerari personalitzat,  que inclou:

  1. Servei d’assessorament d’economista expert/a  6 reunions d’assessorament personalitzades amb el Col·legi d’Economistes de Tarragona
  2.  Formació especialitzada en aspectes clau de la gestió empresarial per afavorir la consolidació de les seves activitats:

1 sessió Informativa d’un matí de 4 h aprox.- Obligatòria

2 sessions Formatives de 4 h cadascuna (2 matins) – Obligatòries

Sessions formatives (NO obligatòries), sobre diversos aspectes clau de la gestió empresarial.

El programa d’allargarà durant 12 mesos.

Poden ser participants del Programa:

• Persones treballadores autònomes pròpiament dites o econòmicament dependents (TRADE).

• Persones treballadores autònomes societàries integrades en règim societari sota la fórmula jurídica de societat civil privada, comunitat de béns o societat limitada, sempre que no tinguin més de 4 persones contractades i/o acreditin una facturació inferior a 500.000 euros.
• Persones treballadores autònomes que han cessat en la seva activitat i volen dur a terme un nou projecte de treball autònom.

A la demarcació de Tarragona l’entitat col·laboradora que gestiona aquest programa és el Col·legi d’Economistes de Catalunya amb 6  anys d’experiència en la realització d’aquest programa a la nostra demarcació.

Si tens interès en el Programa, pots fer la preinscripció en el següent enllaç, per més informació envia un correu electrònic a programaautonoms@coleconomistes.cat, o bé  truca al Col·legi d’Economistes de Catalunya Tel. 93 416 16 04 (Aula d’Economia i Empresa).

*El projecte Ribera d’Ebre VIVA està impulsat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.