BEN LLUNY DE DEFALLIR, EL SECTOR TURÍSTIC APOSTA PER PROMOCIONAR-SE I REINVENTAR-SE
Mora d'Ebre, 28 de juliol 2020

Una quinzena d’agents del sector públic i privat van participar el 22 de juliol a la primera taula comarcal de Turisme després de la crisi de la COVID-19. L’objectiu era fer una anàlisi de la feina feta fins ara, veure l’estat de la qüestió i decidir l’estratègia a curt i mitjà termini.

Tot i que lògicament hi va haver unanimitat en el fet que aquest és un any complicat de cara el turisme, la conclusió general és que no és moment de defallir i l’aposta és potenciar la promoció i la creació de producte turístic.

Durant aquests mesos d’estiu des del Consell Comarcal, juntament amb l’Associació d’Empresaris de Turisme Rural, ha iniciat una campanya de promoció per atraure el turisme familiar del mercat català. Una aposta que els agents van valorar de manera molt positiva i, de fet, van decidir que cal donar-li continuïtat de cara a la tardor.

Precisament és de cara a aquest mateix públic diana, que ja s’ha començat a treballar en els projectes estratègics previstos per aquest 2020 de promocionar i comercialitzar l’oferta de rutes a peu i en bicicleta de la comarca creant una imatge de la comarca com a destinació vinculada a aquest tipus d’oferta.

A banda, els agents presents a la taula van començar a definir també, les futures accions a portar a terme. La idea és donar continuïtat al producte turístic donant valor al que ja hi ha i creant-ne de nou.

La reunió es va portar a terme a la seu del Consell Comarcal i va comptar amb la presència d’una quinzena d’agents; la meitat dels quals ho van assistir presencialment i els altres de manera telemàtica.

*El projecte Ribera d’Ebre VIVA està impulsat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.