COMERCIANTS DE LA RIBERA VISITEN CARDONA PER CONÈIXER EL PROJECTE DE DINAMITZACIÓ DEL MUNICIPI
Sortida Eix comercial Cardona
Móra d'Ebre, 5 de desembre de 2017

Una quinzena de comerciants de la Ribera d’Ebre han participat aquest cap de setmana a la sortida organitzada pel Grup de Treball de Comerç del Consell Comarcal al municipi de Cardona. L’objectiu d’aquesta acció ha estat conèixer de prop el projecte de dinamització comercial d’aquest municipi, així com l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona (ADLSOLCAR), especialment les actuacions que duen a terme en matèria de comerç.

sortida CardonaLa sortida, que es va dur a terme el 3 de desembre, va començar amb una visita a l’agència ADLSOLCAR, els representants de la qual van rebre als comerciants riberencs i els van fer una presentació de les accions de dinamització comercial i turística que es posen en pràctica al municipi . Tot seguit, i per conèixer in situ com donen suport al comerç de la població van visitar l’eix comercial i el mercat de Cardona. Finalment, el grup de la Ribera va visitar la Muntanya de Sal, principal atractiu turístic de la població.

La visita dels comerciants a Cardona és una de les activitats del Pla de dinamització comercial de la Ribera d’Ebre , que es realitza en el marc del projecte Ribera d’Ebre VIVA, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya dins els Programes de suport al desenvolupament local. L’any passat també es va organitzar una sortida en grup, aleshores per conèixer el pla de dinamització comercial de Moià i el consorci del Moianès.

Amb el suport de:

consell_comarcal