AJUTS A COMERÇOS, SERVEIS, ARTESANIA I MODA 2018
Mora d'Ebre, 10 de juliol de 2018

Has obert una botiga o empresa de serveis* en un local que estava buit ?  Has ampliat la superfície del teu local? Has reformat el teu local perquè té més de 10 anys? Vols crear la web, apostar per les xarxes socials o el màrqueting digital? Doncs ja pots sol.licitar una subvenció fins el 14 d’agost, la subvenció pot ser de fins 6.000 euros, depenent del programa!

El passat divendres 5 de juliol el CONSORCI DE COMERÇ, ARTESANIA I MODA DE CATALUNYA (CCAM) va publicar la convocatòria  per a la concessió de subvencions a les empreses de comerç, de serveis*, d’artesania i de moda per a l’any 2018.

A continuació detallem els diferents programes que contempla per a les empreses de comerç i serveis*, els quals s’han de realitzar de manera efectiva durant l’any 2018:

Programa per la participació de les empreses de comerç com a expositors en activitats firals sectorials, multisectorials i professionals d’àmbit nacional (inscrites en el Registre d’Activitats Firals d’acord amb la normativa firal catalana vigent), estatal i internacional (Programa 2 de la convocatòria.

Programa per a la transformació digital (Programa 3 de la convocatòria). Projectes que millorin el grau tecnològic de l’empresa en els següents àmbits:

Àmbit 1: Presència a internet: crear una pàgina web presencial amb l’objectiu de donar a conèixer l’empresa i els seus productes o serveis a la xarxa.
Àmbit 2: Xarxes socials: alta i gestió dels perfils corporatius a les principals xarxes socials.
Àmbit 3: Comerç electrònic: crear la botiga online a partir d’un establiment físic.
Àmbit 4: Màrqueting digital: promocionar i comunicar a nivell online amb l’objectiu d’incrementar vendes, fidelitzar clients, crear marca…
Àmbit 5: Digitalització de l’establiment a peu de carrer: dotar a l’establiment físic de tecnologies digitals per aconseguir un avantatge competitiu.

Programa per a la nova implantació de comerços i millora comercial dels establiments. (Programa 4 de la convocatòria).

Ambit 1: recuperació dels locals buits: La compra, arrendament o concessió administrativa de locals. L’ús d’aparadors de locals tancats. La continuïtat de l’empresa comercial. L’ampliació de la superfície de venda annexionant un nou local.
Àmbit 2: reforma d’establiments: La reforma de l’establiment de botigues a peu de carrer que tinguin una antiguitat mínima de 10 anys (on el sol•licitant n’acrediti la titularitat en com a mínim els darrers 10 anys). La reforma de l’establiment en parades de mercats municipals sedentaris o no sedentaris.

Pots consultar tota la informació i la resta de programes per empreses de moda i artesania al web del CCAM , a l’apartat ” Ajuts, beques i subvencions /Comerç i consum”.

Des de Ribera d’Ebre VIVA t’orientem en la tramitaciótruca’ns al 977401851 o contacta’ns mitjançant el següent formulari.

Empreses de serveis*: Tallers mecànics. Serveis fotogràfics. Copisteries i arts gràfiques. Serveis de reparacions. Agències de viatges detallistes. Tintoreria i bugaderies. Perruqueria i salons d’estètica i bellesa. Bars i restaurants. Serveis de menjar preparat i catering.