NEIX EL DIRECTORI D‘EMPRESES PRODUCTORES I ELABORADORES DE LA RIBERA D’EBRE
Mora d'Ebre, 10 de maig de 2021

https://degusta.riberaebre.org/directori aquesta és l’adreça del directori que s’ha creat en el marc del programa Degusta Ribera d’Ebre del projecte Ribera d’Ebre VIVA.  Es tracta del primer espai d’aquestes característiques i s’ha creat per donar a conèixer i potenciar les empreses i els productes agroalimentaris de la comarca. Hi apareixen les 36 empreses productores adherides fins al moment al programa Degusta Ribera d’Ebre i aquells punts de venda on es poden comprar els seus productes.

Consumir productes locals és fer salut i, al mateix temps, és contribuir a l’economia del territori i a mantenir el paisatge que ens envolta i ens caracteritza. L’objectiu del programa és que es conegui la Ribera d’Ebre com a comarca agroalimentària, i que a totes les cases de la comarca hi pugui haver producte local. Perquè això passi hem de saber qui són les empreses productores i elaboradores del nostre entorn i és d’aquí on neix el programa Degusta Ribera d’Ebre i ara, també, el directori.

Es tracta d’una eina que és oberta a tothom i que conté informació detallada i les dades de contacte de cada una de les empreses que en formen part. A banda, per facilitar la feina a les persones que la vulguin fer servir, el directori permet usar diferents filtres, sigui per etiquetes, població, productes, etc.

Totes aquelles empreses agroalimentàries que en vulguin formar part i no hi siguin, només cal que s’adhereixin al programa Degusta Ribera d’Ebre. Hi ha tota la informació a la pestanya “Vols participar?” del web.

*El projecte Ribera d’Ebre VIVA està impulsat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.