‘VALÈNCIA FRUITS’ DEDICA L‘EDICIÓ DE MAIG A LA RIBERA D’EBRE
Mora d'Ebre, 17 de maig de 2021

La revista especialitzada en el sector de la fruita i les hortalisses ‘Valencia fruits’ centra  l’edició de maig a la nostra comarca fent especial incidència en les empreses productores que treballen a casa nostra.

La presidenta del Consell Comarcal, Gemma Carim, és l’encarregada d’obrir l’edició amb una entrevista on explica com s’encara el futur en el sector, les iniciatives pioneres que es fan juntament amb les empreses i avalua la campanya del 2020 amb tot el que la crisi sociosanitària de la COVID-19 va suposar.

Al llarg de l’entrevista Carim destaca la prova pilot que s’està portant a terme des del projecte Ribera d’Ebre VIVA, per tal d’introduir el Kiwi a la comarca, com a producte alternatiu a la fruita de pinyol que pateix les conseqüències del virus de la Sharka des del 2008.

D’altra banda, la presidenta del Consell Comarcal explica el naixement de la marca Degusta Ribera d’Ebre, que també neix en el marc del projecte Ribera d’Ebre VIVA, i que pretén impulsar “la qualitat del nostre producte i de la nostra indústria agroalimentària”.

Pel que fa a la campanya d’aquest any, Carim remarca la importància de la fruita de pinyol dins l’agricultura de la comarca i assegura que, tot i que estarà marcada novament per la COVID-19, les empreses productores ja tenen experiència i les previsions generals són que la campanya anirà bé, tant pel que fa al producte com al preu.

A banda d’aquestes reflexions i explicacions de la presidenta, en aquesta edició dedicada a la Ribera d’Ebre també hi ha entrevistes a altres persones de la comarca que parlen sobre el futur del sector de la fruita o els nous projectes que tenen les empreses, com els envasos reciclables per a la fruita dolça,  i la campanya d’aquest 2020.

Descarrega’t la publicació per aprofundir en tots aquests temes i conèixer els detalls de la campanya 2021.

*El projecte Ribera d’Ebre VIVA està impulsat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.