Torna el cap de setmana de Benvinguts a Pagès a la Ribera d’Ebre
Móra d'Ebre,3 de juny de 2019

Durant el cap de setmana Benvinguts a Pagès, la Ribera d’Ebre us mostrarà els seus productes agrícoles i turístics

Visitar ramats de vaques i vedells que pasturen lliurement; passejar entre camps de vinya i oliveres; tastar formatge de cabra del propi ramat, mentre contempleu com es muny la llet; conèixer les abelles mentre assaboriu la mel que produeixen; tastar olis i vins mentre us expliquen la seva història; xerrar amb els productors i les productores de la Ribera d’Ebre; descobrir paisatges naturals banyats pel riu Ebre o envoltats per la Serra de Cardó…  Aquestes són algunes de les propostes que podeu fer aquest cap de setmana, 1 i 2 de juny, a la Ribera d’Ebre duran

t la quarta edició de Benvinguts a Pagès, una iniciativa per donar a conèixer el món rural i l’origen dels aliments de casa nostra. A la comarca s’hi sumen cinc explotacions agrícoles, un restaurant i sis allotjaments turístics.

Clica sobre la imatge per consultar el mapa dels participants a Benvinguts a Pagès de la Ribera d’Ebre.

Durant aquest cap de setmana, els productors i les productores participants obriran les portes de les seves explotacions per ensenyar-vos el seu treball i la qualitat dels seus productes a través de visites gratuïtes on podreu degustar el producte que produeixen o elaboren i omplir el rebost. Les cinc explotacions participants de la Ribera d’Ebre són: Somper, a Flix, on podreu degustar diferents tipus de mel, a Molí de Rué podreu visitar els antics molins i tastar el vimblanc de Vinebre. A Biopaumerà us explicaran com elaboren vi i oli ecològic, a Formatgeria Laura coneixereu l’elaboració de formatge de cabra del propi ramat i a Los Bordissets de la Rafela passejareu enmig d’un ramat boví, tots tres els trobareu a Rasquera.

L’experiència es complementa amb la participació d’un restaurant, Hostal Gastronòmic la Creu, on podreu degustar el menú de Benvinguts a Pagès, amb productes de temporada i proximitat. Tres allotjaments de la comarca repeteixen l’experiència: Càmping i alberg de Tivissa, Casa del Castell i 7 de Ribera Hostal – Agrobotiga, de Móra d’Ebre. Tres allotjaments més s’uneixen per primera vegada a l’iniciativa: Casa Font, història de pagès, de Benissanet, Hostal Fontdemora, de Móra la Nova, i Lo Racó de cal Brisda, de la Torre de l’Espanyol. Tots ells tenen ofertes especials pel cap de setmana de Benvinguts a Pagès.

Enguany els establiments de la Ribera d’Ebre formen part de la ruta de les Terres de l’Ebre, la major part guiada pel riu Ebre i passant per la Serra de Cardó. Uneix quatre pobles, tres dels quals són de la Ribera d’Ebre: Flix, Vinebre, Rasquera i el Perelló.

Podeu consultar tota la informació de Benvinguts a Pagès en aquest enllaç. També podeu descarregar-vos aquí el díptic de Benvinguts a Pagès a la Ribera d’Ebre.

Click here to add your own text