PROGRAMA CONSOLIDA’T 2017, ASSESSORAMENT I FORMACIÓ PER A LA MILLORA DE LA GESTIÓ EMPRESARIAL
Mora d'Ebre, 31 de gener de 2016

Si ets autònom, si necessites assessorament perquè tens dubtes en àmbits de gestió o si creus que has de millorar la teva planificació empresarial; apunta’t al Programa Consolida’t!

El Programa Consolida’t és un programa impulsat per la Generalitat de Catalunya, amb col.laboració de diferents entitats, que ofereix als treballadors autònoms un itinerari personalitzat que inclou :

  1. Servei d’assessorament d’un economista expert en temes empresarials de gran prestigi al llarg de l’any 2017
  2.  Formació en aspectes clau de la gestió empresarial per afavorir la consolidació de les seves activitats.

Poden ser participants del PROGRAMA:

  • Persones treballadores autònomes pròpiament dites o econòmicament dependents (TRADE)
  • Persones treballadores autònomes societàries integrades en règim societari sota la fórmula jurídica de societat civil privada, comunitat de béns o societat limitada, sempre que no tinguin més de 4 persones contractades i/o acreditin una facturació inferior a 500.000 euros.
  • Persones treballadores autònomes que han cessat en la seva activitat i volen dur a terme un nou projecte de treball autònom

A més, el Programa no té cap cost pels participants.

A la demarcació de Tarragona l’entitat col.laboradora que gestiona aquest programa és el Col.legi d’Economistes de Catalunya, que té 3 anys d’experiència en la realització d’aquest programa, durant els quals a la seu de Tarragona ja hi han passat 54 autònoms.

Si estàs interessat en el PROGRAMA pots fer la pre-inscripció en el següent enllaç, per més informació envia un correu electrònic a programaautonoms@coleconomistes.cat, o bé  truca a la seu a Tarragona del Col•legi d’Economistes de Catalunya Tel. 977 21 70 42 ( de dilluns a dijous de 10 a 14 i de 16 a 19 hores o divendres de 8 a 15 hores).