ELS ALUMNES DEL CURS DE CUINA I REBOSTERIA ENTRE FOGONS DELS RESTAURANTS DE LA COMARCA
Mora d'Ebre, 4 d'agost de 2017

Durant els mesos de juliol i agost, els alumnes del curs de cuina i rebosteria estan realitzant les pràctiques d’aquest curs en diferents restaurants i empreses que eleboren menjar per emportar de  la Ribera d’Ebre. La realització de pràctiques permet a la persona complementar la formació realitzada, facilitar un primer contacte amb l’entorn laboral i augmentar així les possibilitats d’inserció posterior.

Les empreses que han signat Convenis de col.laboració, demostrant així la seva implicació en la millora de la qualificació dels treballadors en aquest sector, han estat:  Carnisseria Xarcuteria NogalesRestaurant Pas de l’AseLa LLAR , La BeerreriaPiscolabis Restaurant, Restaurant Turú, Hostal Gastronòmic La Creu i Restaurant L’Ànima.

Des del 2015  més de 80 persones en  situació d’atur s’han format en els diferents cursos ocupacionals impulsats des de Ribera d’Ebre VIVA; que es sumen a les més de 160 persones que han realitzat els Tallers de recerca activa de feina i  a les més de 150 dels Tallers de competències tranversals del Dispositiu d’Inserció Sociolaboral Ribera d’Ebre VIVA.

En el següent reportatge de Canal Terres de l’Ebre ens expliquen el curs de cuina i rebosteria i un testimoni ens dona la seva visió de l’experiència de tenir una persona del curs en pràctiques.